Son çareniz de olsa PTT AVM'yi kullanmayın, tavsiye etmiyorum. Şikayeti çok fazla ve tarafsız gazeteci İbrahim Haskoloğlu da zamanında böyle Tweet paylaşmış. Şikayetvar sitesine de bakabilirsiniz, şikayeti çok fazla.
Son çareniz de olsa PTT AVM'yi kullanmayın, tavsiye etmiyorum. Şikayeti çok fazla ve tarafsız gazeteci İbrahim Haskoloğlu da zamanında böyle Tweet paylaşmış. Şikayetvar sitesine de bakabilirsiniz, şikayeti çok fazla.
Ben düzenli alışveriş yapıyorum hocam bir sıkıntıyla karşılaşmıyorum. Ondan güvenilir yazdım yanlış anlaşılmasın. Site güvenilir de satıcılar dolandırıcı.
@Asdasgudas, size bir şey demiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın. Zamanında PTT AVM'yi ben de tercih edecektim. İbrahim Beyin bu Tweet'ini gördükten sonra tercih etmekten vazgeçtim ve Şikayetvar sitesine baktım. Site adına neredeyse her saat 1-2 şikayet fix açılıyor. Şikayeti çok olan siteleri tercih etmemeye çalışıyorum. Adamlar işte şöyle sorunlu bir site yazıyor iken gidip de tercih etmek pek mantıklı gelmedi bana. Kullanırsınız ya da kullanmazsınız, orası da beni ilgilendirmiyor. İncelemek isteyen varsa Şikayetvar bağlantısını da bırakıyorum, oradan bakabilir. Her sitenin illaki şikayeti olur da her saat şikayet açılması da normal değil.
ePttAVM şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! ePttAVM ile ilgili şikayetlerinizi, yorumlarınızı ve daha fazlasını sayfamız üzerinden bizlerle paylaşabilir...