PttAVM güvenli mi?

otrayt3214

Centipat
Daha fazla  
PTT/AVM güvenli mi? Ben bir adamla anlaştım 5K'ya ama bana şöyle dedi sen ürünü al sonra ödemeyi yap (5 gün içerisinde ödemeyi yapabilirsin dedi) ama ürünü alırken karşıma IBAN çıkıyor. Ben anlamadım nasıl olacak ilk kez PttAVM'den alışveriş yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PTT/AVM güvenli mi? Ben bir adamla anlaştım 5K'ya ama bana şöyle dedi sen ürünü al sonra ödemeyi yap (5 gün içerisinde ödemeyi yapabilirsin dedi) ama ürünü alırken karşıma IBAN çıkıyor. Ben anlamadım nasıl olacak ilk kez PttAVM'den alışveriş yapıyorum.

Ben olsam alışveriş yapmam oradan.

Güvenilirdir defalarca alışveriş yapmışlığım vardır.

Bir de o nasıl oluyor normal diğer e-ticaret siteleri gibi orasıda.

Ben olsam alışveriş yapmam oradan.

Hocam Şikayetvar'a bakılırsa orada her şeyden şikayet var.

Sana sahte bir pttavm linki iletmiş, girdiğin site pttavm değil.

Pttavm; dolap gibi ikinci el satış sitesi değildir. Hepsiburada, trendyol gibi bir pazaryeridir.

Iban bilgilerini ad soyad bilgilerini ödeme sayfasından al ve karakola şikayet et direkt. Dolandırılıyorsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı