PttAVM tarafından dolandırıldım

Arkadaşlar özür dilerim. Fakat yoldayım bazen çekiyor int telefon bazen çekmiyor. Zorunda olmasam yazmazdım. Kendini çok zeki zanneden arkadaşlar, sorum zaten yılbaşı ile alakalı bilmediğimden dolayı sordum zaten. Böyle dediğinize göre her şeyi biliyorsunuzdur zaten.

Özür dilenecek bir şey yok sağ olasın

Türkçe dersine matematik öğretmeni mi girdi kardeşim senin? Banka ile ilgili bir soru mu sordum? Ayrıca emin ol senden çok alışveriş yapmışımdır. Müsteri hizmetleri fikrin için çok teşekkürler. Zorunda olmasam sormazdım zaten. Daha okuduğunu anlayamayanlar gelmiş kabadayılık taslıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende o yüzden sordum sonuçta resmi tatil bugün veya sistemsel bir hata. Bilenler varsa yardımcı olabilir diye sordum. Fakat bazı zeki arkadaşlarımız garip bir uslupla cevap veriyor. Nazik davranışınız için teşekkür ederim.

Oradan müşteri hizmetlerine falan mı benziyoruz? Biz mi çözeceğiz sorununu? Şöyle konular görmekten bıktık.

Bıktıysan girme zorlayan yok acilmiş arkadaşın işi sizin gibi üyeler de bitmedi gitti ya.

Birini gönderiyorum, diğeri geliyor

"Banka hesabında baktım para gitmiş"... Kafeini azalt dostum. O kadar alışveriş yapıyorsun ama müşteri hizmetlerinden haberin yok ve hala da uzatmaya devam ediyorsun.

Birini gönderiyorum, diğeri geliyor

"Banka hesabında baktım para gitmiş"... Kafeini azalt dostum. O kadar alışveriş yapıyorsun ama müşteri hizmetlerinden haberin yok ve hala da uzatmaya devam ediyorsun.

"Banka hesabında baktım para gitmiş"

Bak dostum açıklayayım galiba farklı ülkedensin
Bu cümlede anlatılan para transferi gerçekleşmiş, para karşı tarafa gitmiş demek. Burada bir soru eki veyahut soru anlamı taşıyan bir anlam, sözcük yok. Tamam mı kardeşim benim okumayı da sevmiyorsun galiba diğer cevaplara bakmamışsın galiba. Yoldayım, hattım çekmiyor ve biraz acil. Hani okumadıysan sana özel yazdım bak.

Burası Technopat "Sosyal" Kategoriler boşuna yok forumun amacı bilgi alışverişi yapıp yardımlaşmak. Konu saçmaysa tıklama içeri girme, beğenmediğin konuları sık görüyorsan göz ardı et. Burada şartlar dahilinde herkes istediğini sorabilir, yardım isteyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…