PttAVM'de bireysel satış var mı?

Daha fazla  
Bu sitede bireysel satis yapilabiliyor mu?

2. elden ürün alacaktim satici PTT'nin havuz sistemi oldugunu ve komisyon olmadigini soyledi tamam dedim. Link atti linki VirusTotal'de ve birkac sitede daha sorguladim problem yoktu. Linke girdim satici PTT AVM yaziyordu fakat tikladigim zaman sayfa error veriyordu. Buyuk ihtimal dolandirici ama emin olmak istedim. Bu arada odeme ekraninda sadece havale vardi, banka/kredi kartina tıkladığımda gecici olarak kullanilamamaktadir diyordu.

Daha önce böyle birşey duymadım ancak resmi kurumlar için dahi PTTAVM iyi bir e-ticaret sitesi değil.

Ürün satacaksanız Dolap ve Sahibinden(Param Güvende) ile satışı deneyebilirsiniz.

Ürün satacaksanız Dolap ve Sahibinden(Param Güvende) ile satışı deneyebilirsiniz.
İkisi de birbirinden beter bu arada.

Dolap aşırı yüksek komisyonlar alıyor, Sahibinden ise koşulsuz iade hakkı sunduğu için alıcı boş kutu bile gönderse sistem otomatik olarak iadeyi onaylıyor.

2. elden ürün alacaktim satici PTT'nin havuz sistemi oldugunu ve komisyon olmadigini soyledi tamam dedim. Link atti linki VirusTotal'de ve birkac sitede daha sorguladim problem yoktu. Linke girdim satici PTT AVM yaziyordu fakat tikladigim zaman sayfa error veriyordu. Buyuk ihtimal dolandirici ama emin olmak istedim. Bu arada odeme ekraninda sadece havale vardi, banka/kredi kartina tıkladığımda gecici olarak kullanilamamaktadir diyordu.
Diğer pazaryerleri gibi PttAVM'de de en azından bir şahıs şirketi sahibi olmak şart; yani bireysel satıcı öyle istediği gibi satış yapamaz.

Size atılan linki bir de siteden manuel oalrak arayıp bulmaya çalışın. Öyle bir sayfa var mı? Öyle bir satıcı var mı? Sahte site ile dolandırıcılık daha önce duymuştum.

Size atılan linki bir de siteden manuel oalrak arayıp bulmaya çalışın. Öyle bir sayfa var mı? Öyle bir satıcı var mı? Sahte site ile dolandırıcılık

Satici PTT AVM ve tikladigim zaman 404 veriyor. Odeme ekraninda kart ile odemek istedigimde gecici olarak devre disidir yaziyor. Cok belli zatende ben yine de acayim dedim konuyu, bir de o tikladigim linkteki PTT logosuna tıkladığımda orijinal siteye atiyor. Ne dolaplar donuyor ya bir de aile fotoğrafi koymus profiline yavsak.

Dolandırıcı. 3-5 ilan açıyorlar, hesaplar hep yeni ve fiyatlar uygun oluyor. Dolap'a PlayStation yaz mesela, ilk ilanlara gir dediğim tipler çıkıyor.

Fiyat bayagi uygundu ve adam ben istemedigim halde pazarlık yapti kendi kendine fiyat kirdi kendi urununden 😂😂😂. Saat 18.06 iken bana kargoya gidecegini soyluyor. Nobetci kargo var da benim haberim yok galiba. Sordugumda da 18.30 diyor 😂.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı