PttAVM'de Windows 10 key neden ucuz?

Burner1900

Hectopat
Yer
Denizli/Bekilli
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Bilgisayardaki etkinleştir yazısından sıkılınca ucuza Windows 10 Home keyleri bakmaya başladım ama çoğu 50-60 TL bandındaydı. PttAVM'de 15 TL'ye lisans aldım ve etkinleşti. Neden bu kadar ucuz?
Link: Windows 10 Home Lisans Anahtarı - PttAVM.com

Son düzenleme:
Bilgisayardaki etkinleştir yazısından sıkılınca ucuza Windows 10 Home keyleri bakmaya başladım ama çoğu 50-60 TL bandındaydı. PttAVM'de 15 TL'ye lisans aldım ve etkinleşti. Neden bu kadar ucuz?
Kanka windows 11de kurabilirsin windows 10 keyleri çalışıyor 11 de bildiğim kadarıyla. İyi olur.

Kanka Windows 11'de kurabilirsin Windows 10 keyleri çalışıyor 11 de bildiğim kadarıyla. İyi olur.

Windows 11 performansından memnun değilim. Şu an 8 GB RAM kullanıyorum büyük ihtimalle sistemsel sıkıntılar çıkarır. 10 ile 11 arasında pek fark göremiyorum açıkçası.

2019 yılı yaz aylarında 10 PRO için 18 liraya satın almıştım aynı yerden bir satıcıdan ve anakart üzerinden aktivasyon yaptığı için, format attığımızda da kaybolmuyor ve Windows ilk defa yüklenmiş olduğunda da aktive edilmiş olarak açılıyor. Aynı zamanda da Windows 11 için de geçerli tabi ki.

cmd'ye slmgr -dli yazıp bakar mısın lisans türün neymiş diye? Retail mi volume_mak mi merak ettim.

Şu an Ubuntu üzerindeyim. Windows'u kaldırdım başka işler dolayısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…