PttAVM'den iPhone 16 alınır mı?

Bütçe
52000

swWESTYY

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir süredir telefonları araştırıyorum. Yeni telefon alacağım birkaç gün önce PttAVM'den iPhone 16 gözüme çarptı. iPhone 16 kendi sitesine 65.000 TL'den başlıyor ama PttAVM'de 53000 TL. Bu beni şüphelendirdi telefonun IMEI adresi mi yok veya satıcı mı güvenilir değil bilmiyorum. Yorumları okuduğumda herkes çok memnun olduğunu, IMEI adresini e-Devlet üzerinden kontrol ettiğini ve doğru olduğunu söylüyor. Peki bu telefon neden 12000 TL daha ucuz bana bu fiyat farkı çok absürt geldi, sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuya artık cevap gelmeli dayı.

Ben de merak ediyorum.

Arkadaşlar ben uzun bir süre araştırdım telefon ithalatçı garanti yani bu demek oluyor ki telefonunuza garanti kapsamına giren bir durum olduğunda iPhone bayiisi değil bu telefonu size satan satıcıyla iletişime geçeceksiniz ben güvenemediğim için almadım satıcı telefonlarınıza bakmayabilir vs. bu riski almak istemedim IMEI konusunda ise telefonun IMEI kaydının olduğunu düşünüyorum kesin bir bilgi yok ama dediğim gibi güvenilir bir satıcı değilse alınmaz almak isterseniz satıcıyı araştırmanız lazım ben ufak bir araştırma yaptım insanların yarısı güvenilir diyor yarısı telefonlara bakılmıyor diyor alıp almamak size kalmış.

Ben de aradım ulaşamadım, öyle olunca mediamarkt'tan 15 aldım dün. Zaten hepsi birbirinin aynısı ya

Bende 15 almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…