PttAVM'den telefon alınır mı?

salep

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS RX 6750 XT 12GB
AAMD R5 5600X
G.SKILL 16GB RAM
ASUS B550 M-K

Linkteki telefonu PttAVM üzerinden almak istiyorum. Sebebi hem ticari kartlara 9 aya kadar taksit olması hem de diğer sitelere göre cüzi bir miktar artış olması. Fakat ne kadar devletin bir sitesi olsa da sitede ki mantık belli. Bir mağaza veya kullanıcı site içinde market açıp satış yapıyor. Anlarsınız ki güvenilirlik konusunda işkilleniyor insan. Ya orijinal ürün gelmezse? Ya direkt farklı bir ürün vesaire gelirse. Daha önce alım yapmış arkadaşlar var ise bir dinlemek isterim. PttAVM güvenilir mi?

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi güvenli veya güvensiz şeyler bulunabiliyor içinde. Ben olsam gidip kendi elimle alırdım. İnternete güven olmuyor malum. İlla alacaksanız direkt olarak MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerin resmi internet adreslerinden almanız daha iyi olacaktır Diego bey.

Dediğiniz gibi güvenli veya güvensiz şeyler bulunabiliyor içinde. Ben olsam gidip kendi elimle alırdım. İnternete güven olmuyor malum. İlla alacaksanız direkt olarak MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerin resmi internet adreslerinden almanız daha iyi olacaktır Diego bey.
Haklısınız, en güveniliri o aslında ama işte taksitlendirme sorun benim için. 3 ay taksiti ödersem cebime para kalmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı