PttAVM'den Windows 11 key almak

Metropoltilkis

Centipat
Daha fazla  
Uzun zamandır şu filigranlı sürümünü kullanıyorum ve hiçbir özelleştirme yapamıyorum. Almak için baktım fakat orijinali pahalı geldi. PTT AVM de çok ucuz fiyatlara satıldığını gördüm. Sizce güvenilir midir? Şikayetvar sitesinde bir sürü kötü yorum gördüm lisans alımlarıyla ilgili.

Hocam konuyu biraz karıştırıyorum ama teknik desteği seçmeden alırsak gene güvenilir mi?
Eve tyine de güvenilir. Tenik destek genelde ofis yazılımları falan alırken gerekebiliyor. Ama lisans anahtarlarının sorunsuz olduğunu hiç görmedim. Belki 15 kere satın aldım ya da aldırdım. Burada da herkes tavsiye ederi. Başınız ağrımaz

Hocam ilk defa alınca tabii bilgisizlikten korku oluşuyor. Windows'tan bilgilerimize falan ulaşabilirler mi veya virüs olur mu?

Eve tyine de güvenilir. Tenik destek genelde ofis yazılımları falan alırken gerekebiliyor. Ama lisans anahtarlarının sorunsuz olduğunu hiç görmedim. Belki 15 kere satın aldım ya da aldırdım. Burada da herkes tavsiye ederi. Başınız ağrımaz.

Attığıniz linkteki kalıcı mı? Bazıları formatta gidiyormuş herhalde.

Son düzenleme:
Hocam öncelikle bilgisayarınızda biliyorsunuz windows store veya xbox uygulamasını vs kullanmak için bir microsoft hesabı açmalısınız. İSsteminizde hesabınız açıkken bu key'i girip aktif ettiğinizd eo key artık hesabınıza kayıtlı oluyor. FOrmat attıktan sonra bile yine microsof thesabınıza giriş yaptığınızda key otomatik olarka etkinleşiyor. Bİlgilerine ulaşabilecek hiç bir şey sunmuyorsun. Senin yaptığın sadece key girip kendi microsoft hesabına lisansını kaydetmek. Onun dışında hiç bir şeyine sadece key ile ulaşamazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı