PttAVM'den Windows key alınır mı?

MRsuffix Berat

Hectopat
RAM
16q
Ekran kartı
GTX1650ti
Anakart
lenovo ideapad gaming 3
İşlemci
İntel i5-10300h
Bilgisayarımda orijinal aldığımda gelen Windows 10 Home var. Bilgisayarımı formatlamayı düşünüyorum. PttAVM'den key gördüm birkaç arkadaşım aldı birisinde çalıştı diğerinde çalışmadı. Sizce alınır mı? Şu an bilgisayarda kurulu olan Windows 10 Home (Windows 11'e yükselttim) keyini alsam eğer Windows 11 Pro keyi çalışmazsa Windows 11 Home kurup tekrar girersem çalışır mı kendi keyim? Tek bir bilgisayarda geçerli key.

5-6 kere farklı kişilerden retail key aldım sorun olmadı. Satın almadan önce satıcıya hangi türde key sattığını sorun.

Windows 10 dijital lisanslı mı dijital ise key istemez.

Neden elinizde Home hazır gelmişken Pro'ya geçme gereği duydunuz? Pro'nun herhangi bir farkı yok eğer bir işletmede çalışmıyorsanız. Gidin Home kullanın. Alacaksanız da lisansınızı Sağlam Lisans veya JetLisans üzerinden alın. PTT'den gelen anahtarlar geç geldi bende ve hangi alıcı güvenli tartışılır.

Windows 10 dijital lisanslı mı dijital ise key istemez.
Arkadaş Pro istiyormuş, sanki Pro alana hediye paketi geliyor .

Pro keysiz de geçmek oluyor ama neyse.

Son düzenleyen: Moderatör:

Pro ile Home arasında uzun süreli kullanımda hissedilir bir fark var. O yüzden ve canım istiyor.

Diyorum ki Home kurulu olsa bile sisteme Pro keysiz geçmek oluyor format atmadan.
Verdiğiniz bilgi o kadar yanlış ki... Windows Home olan bir bilgisayara Pro kurarsanız, yazılım Pro olur fakat etkinleştirilmez. Çünkü Pro anahtarları Home ile aynı değillerdir.

Verdiğiniz bilgi o kadar yanlış ki... Windows Home olan bir bilgisayara Pro kurarsanız, yazılım Pro olur fakat etkinleştirilmez. Çünkü Pro anahtarları Home ile aynı değillerdir.

Doğru ama lisans anahtarı internette deneme yanılma ile ücretsiz bulunuyor bahsettiğim yönetim bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…