Pttcell hat devir işlemleri nasil gerceklesir?

Teknococuk2

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.
Telefon numaram babamın üzerine. Türk Telekom'dan Pttcell'e geçmiştim. Faturalı hat.

* Öncelikle kullandığım numaranın kendi üzerime olmamasının ne gibi bir sorununu yaşayabilirim ileride?

Şimdiye kadar sadece operatör değiştirirken onun gitmesi gerekmişti.
Bir de resmi kurumlardan onun adına mesajlar bana geliyor.
Onun kullandığı numara da kardeşi üzerine :)
Türk Telekom'dan birkaç yıl önce o da kendi adına almaya çalıştığında fazla bir tutar söylemişlerdi vazgeçmiştik.

* Bir de hattı üzerime alırsam şu an kullandığım bitmesine aylar olan tarife iptal edilir mi?
Çünkü internette yeni abonelik gibi işlem yapıldığına benzer yazı okudum.

* İleride olası vefat durumunda numara kapanır mı, şu an olduğu gibi faturasını ödeyerek kullanmaya devam edebilir miyim?

* Tahmini ne kadar devir ücreti gerekir, götürmemiz gereken bir belge var mı ve herhangi bir PTT şubesinde yaptırabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Telefon numaram babamın üzerine. Türk Telekom'dan Pttcell'e geçmiştim. Faturalı hat.

* Öncelikle kullandığım numaranın kendi üzerime olmamasının ne gibi bir sorununu yaşayabilirim ileride?

Şimdiye kadar sadece operatör değiştirirken onun gitmesi gerekmişti.
Bir de resmi kurumlardan onun adına mesajlar bana geliyor.
Onun kullandığı numara da kardeşi üzerine :)
Türk Telekom'dan birkaç yıl önce o da kendi adına almaya çalıştığında fazla bir tutar söylemişlerdi vazgeçmiştik.

* Bir de hattı üzerime alırsam şu an kullandığım bitmesine aylar olan tarife iptal edilir mi?
Çünkü internette yeni abonelik gibi işlem yapıldığına benzer yazı okudum.

* İleride olası vefat durumunda numara kapanır mı, şu an olduğu gibi faturasını ödeyerek kullanmaya devam edebilir miyim?

* Tahmini ne kadar devir ücreti gerekir, götürmemiz gereken bir belge var mı ve herhangi bir PTT şubesinde yaptırabilir miyim?

1- Herhangi bir sorun yaşamazsın

Dedem vefat ettiği zaman hat acık kaldı. yükleme yapmadıgımız için hat kendiliğinden kapandı. Yükleme yapıldıgı zaman hat acık kalır. Vefat belgeleri ile En yakın bayiye gidip ordan hat devri alâ bilirsiniz

Devir için işlem ücreti alınmaz, devir alan müşteri yeni abonelik yapmış sayıldığı için hattı devir alan müşteriden ilk abonelik vergileri devlet adına tahsil edilir.

Devir alınan hat Faturalı olarak açılacak ise; Devralan müşterinin ilk faturasına Özel İletişim Vergisi yansıyacaktır. Ayrıca TGM Ruhsat ve TGM Kullanım ücretleri de devir alanın faturalarına yansıtılacaktır.

Devir alınan hat Faturasız olarak açılacak ise; Yeni hat açılışında yansıyan Özel İletişim Vergisi ücreti müşteriden devir işlemi esnasında Türk Telekom Grup Mağazaları tarafından tahsil edilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı