PTT'den adıma rastgele kargo verilmiş

TwistyJead

Decapat
Daha fazla  
Ekteki ekran görüntülerini incelerseniz sevinirim. Yakın tarihte herhangi bir sipariş vermedim. Panelci vakası derseniz ki yakın tarihte aynı zamanda yine herhangi biriyle kavga etmedim. Konya'da da bir tanıdığım yok. Ne yapmalıyım?

Gönderici ödüyor ve 2 kilo bir kargo, çok merak ettim doğrusu. Ailenizden birinin telefonundan önceden bir şey aldıysanız, belki sizin bilgilerinizle ürün almışlardır, ürün size gidiyordur.

Gönderici ödüyor ve 2 kilo bir kargo, çok merak ettim doğrusu. Ailenizden birinin telefonundan önceden bir şey aldıysanız, belki sizin bilgilerinizle ürün almışlardır, ürün size gidiyordur.

Ah hocam evet en az sizin kadar ben de çok merak ettim. Benim telefonuma kimse dokunmuyor ve benim aileden de herhangi biri gerek benim numaramı kullanarak gerek benim telefonumdan kimse sipariş vermedi. İlginç bir durum.

Mesaj "Trendyol" ile başlıyordu, Trendyol hesabımın "Siparişler" bölümünü kontrol ettim, orada da yeni bir sipariş yok.

Şimdi bu kargo gelse, kargoyu teslim alsam ve içindeki neyse kullanmaya başlasam, herhangi bir sorun olur mu?

Bence hiç teslim almayın. Bomba falan çıkar.

Aman hocam bu kargolar kontrol edilmiyor mu güvenlik gereği niye birisi bomba paketlesin ki. Allah korusun içime korku mu salmak istiyorsunuz?

444 1 788 bunu arayın durumu bahsedin.

Sesli konuşulmuyor WhatsApp üzerinden konuşmaya yönlendirdi bekliyorum şu anda.

Ayrıca başlangıçta "Şirketimizin ismi taklit edilerek içerisinde zararlı bağlantılar içeren kısa mesajlar gönderildiği tespit edilmiştir" vs. vs. diyor. Ben bu bağlantıya tıkladım ekrandaki görüntüler çıktı ne olur en fazla?

Hocam PTT şubesine gitme şansınız var mı?

@717525 @iKayraOnur yardımlarınız için teşekkür ederim. Babam kendi telefonundan sipariş vermiş, aşırı fazla internetten sipariş vermiş olmasına rağmen ilk defa benim adıma ve numarama geldi, ilginç bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…