SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.897 Çözümler 7 11 Şubat 2023 #1 Galiba virüs ve silinmiyor sile tıklıyorum olmuyor. Karantinaya al diyorum yine olmuyor. Malwarbytes ile C diskini tarattım yine bir şey çıkmadı ne yapacağım? Şu an Kaspersky iniyor.
Galiba virüs ve silinmiyor sile tıklıyorum olmuyor. Karantinaya al diyorum yine olmuyor. Malwarbytes ile C diskini tarattım yine bir şey çıkmadı ne yapacağım? Şu an Kaspersky iniyor.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #2 PUA, "Potential Unwanted Application" yani potansiyel istenmeyen uygulama anlamına geliyor. Kaspersky ile tarama gerçekleştirdiniz mi, sonuç nedir?
PUA, "Potential Unwanted Application" yani potansiyel istenmeyen uygulama anlamına geliyor. Kaspersky ile tarama gerçekleştirdiniz mi, sonuç nedir?
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.897 Çözümler 7 26 Şubat 2023 #3 AJFA dedi: PUA, "Potential Unwanted Application" yani potansiyel istenmeyen uygulama anlamına geliyor. Kaspersky ile tarama gerçekleştirdiniz mi, sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Her diski teker teker tarattım fakat hiçbir şey bulunmadı.
AJFA dedi: PUA, "Potential Unwanted Application" yani potansiyel istenmeyen uygulama anlamına geliyor. Kaspersky ile tarama gerçekleştirdiniz mi, sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Her diski teker teker tarattım fakat hiçbir şey bulunmadı.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #4 Sorun yoktur o zaman. İndirdiğiniz bir setup dosyasında toolbar veya ekstra program kurma seçeneği varsa o tespit edilmiştir.
Sorun yoktur o zaman. İndirdiğiniz bir setup dosyasında toolbar veya ekstra program kurma seçeneği varsa o tespit edilmiştir.