jonesb Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 22 9 Mayıs 2021 #1 Bilgisayarımdaki virüs programı (Symantec kullanıyorum) PUA.Gen.2 adında bir virüs buldu. Sürekli bilgisayarı yeniden başlatmamı istiyor. Bu virüs nedir ve bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim? Son düzenleme: 9 Mayıs 2021
Bilgisayarımdaki virüs programı (Symantec kullanıyorum) PUA.Gen.2 adında bir virüs buldu. Sürekli bilgisayarı yeniden başlatmamı istiyor. Bu virüs nedir ve bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim?
Çözüm AJFA 9 Mayıs 2021 jonesb dedi: Tekrar bir tarama yaptım ve şöyle bir şey çıktı. Genişletmek için tıkla... Mor kısma tıklanıyor mu? Crack veya aktivatör mevcut mu sistemde? Ayrıca zaten karantinada dosya, yani herhangi bir zararı olmaz şu saatten sonra. @jonesb
jonesb dedi: Tekrar bir tarama yaptım ve şöyle bir şey çıktı. Genişletmek için tıkla... Mor kısma tıklanıyor mu? Crack veya aktivatör mevcut mu sistemde? Ayrıca zaten karantinada dosya, yani herhangi bir zararı olmaz şu saatten sonra. @jonesb
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #11 aLoneDark66 dedi: Benim anladığım kadarıyla dosyanın adı P.U.A değil. Genişletmek için tıkla... Olay zaten dosyanın adında değil, tespitte. KMS aktivatörlerinde kullanılan bir dll ve karantinaya alınmış. Problem yok görünüyor. Artı 0 Eksi
aLoneDark66 dedi: Benim anladığım kadarıyla dosyanın adı P.U.A değil. Genişletmek için tıkla... Olay zaten dosyanın adında değil, tespitte. KMS aktivatörlerinde kullanılan bir dll ve karantinaya alınmış. Problem yok görünüyor.