B BeratAdlıSahis Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 PUA: WIN32/Gamemodding virüs müdür?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 1 Haziran 2023 #2 BeratAdlıSahis dedi: PUA: WIN32/Gamemodding virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Hile programı mı indirdin?
BeratAdlıSahis dedi: PUA: WIN32/Gamemodding virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Hile programı mı indirdin?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 1 Haziran 2023 #3 Kesin şekilde evet demek doğru olmaz bence. Potansiyel olarak istenmeyen bir uygulamadır açılımı. Ama silinmesi gerekir.
Kesin şekilde evet demek doğru olmaz bence. Potansiyel olarak istenmeyen bir uygulamadır açılımı. Ama silinmesi gerekir.
B BeratAdlıSahis Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #4 EsatKa dedi: Hile programı mı indirdin? Genişletmek için tıkla... Hayır hile kullanmadım ama zamanında korsan oyun indirdim
EsatKa dedi: Hile programı mı indirdin? Genişletmek için tıkla... Hayır hile kullanmadım ama zamanında korsan oyun indirdim
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 1 Haziran 2023 #5 BeratAdlıSahis dedi: Hayır hile kullanmadım ama zamanında korsan oyun indirdim Genişletmek için tıkla... Peki oyun modlama prgoramı vs. indirdin mi? Büyük ihtimalle virüs, Kaspersky ile de tarama yapın ve silin.
BeratAdlıSahis dedi: Hayır hile kullanmadım ama zamanında korsan oyun indirdim Genişletmek için tıkla... Peki oyun modlama prgoramı vs. indirdin mi? Büyük ihtimalle virüs, Kaspersky ile de tarama yapın ve silin.