Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 31 Ağustos 2020 #11 kcg dedi: Elle değil zaten Defender'dan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey dediğinizi göremedim. Zaten Defender yetersiz kalacaktır.
kcg dedi: Elle değil zaten Defender'dan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey dediğinizi göremedim. Zaten Defender yetersiz kalacaktır.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 1 Eylül 2020 #12 Kullanıcı1355 dedi: Öyle bir şey dediğinizi göremedim. Zaten Defender yetersiz kalacaktır. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü Defender'dan, görmek gerekli tabii. Son kullanıcıya Defender yetersiz değil.
Kullanıcı1355 dedi: Öyle bir şey dediğinizi göremedim. Zaten Defender yetersiz kalacaktır. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü Defender'dan, görmek gerekli tabii. Son kullanıcıya Defender yetersiz değil.
C CT7567 Decapat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #13 Merhaba bende bu Pua'dan 2 tane var bilgisayarım öyle gösteriyor izin verilen tehtitler kısmında. Kaspersky'ı yükledim pek bilmiyorum uygulamayı ama oda bulamadı ben bunu nasıl silebilirim yardım edebilecek biri var mı?
Merhaba bende bu Pua'dan 2 tane var bilgisayarım öyle gösteriyor izin verilen tehtitler kısmında. Kaspersky'ı yükledim pek bilmiyorum uygulamayı ama oda bulamadı ben bunu nasıl silebilirim yardım edebilecek biri var mı?
bilişimbenimişim Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #14 Abiler bana da PowerPoint setup yüklerken oldu. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-10-18 223148.jpg 78,2 KB · Görüntüleme: 122
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Ekim 2021 #15 bilişimbenimişim dedi: Abiler bana da PowerPoint setup yüklerken oldu. Genişletmek için tıkla... Cracklı gibi gözüküyor. Legal dosya ise sorun etmene gerek yok.
bilişimbenimişim dedi: Abiler bana da PowerPoint setup yüklerken oldu. Genişletmek için tıkla... Cracklı gibi gözüküyor. Legal dosya ise sorun etmene gerek yok.