PUABundler Win32 Driver pack virüs mü?

Wuxios

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Tokat
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
1TB
Ekran kartı
RTX 4060 8GB Laptop GPU
İşlemci
i7 12700H
Yaklaşık 8 9 dakika önce Defender'dan uyarı aldım. Bildirim geldiğinde GameLoop'tan PUBG Mobile yüklemiştim ama alakası yok diye tahmin ediyorum. Ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-27 191957.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-27 191957.png
    23,6 KB · Görüntüleme: 48
Sürücü kurma yazılımı, eğer siz kurmadıysanız PC'ye başka biri girmiş olabilir. Tavsiyem arka plandaki uygulamalara göz atın ve av testi yapın.
Hocam revo uninstaller, monsterın kontrol merkezi var bunlarla alakalı mıdır? Bir de AnyDesk var.

Sürücü kurma yazılımı, eğer siz kurmadıysanız PC'ye başka biri girmiş olabilir. Tavsiyem arka plandaki uygulamalara göz atın ve av testi yapın.
Arka planda Gameloop, Discord, Msi afterburner, Monster kontrol merkezi, bluetooth, Nvidia, Defender. Bir de hocam Defenderı virüs hızlı tarama yaptım sorun yok dedi. Başka öneriniz varsa söylerseniz mutlu olurum çünkü Pc'yi yeni aldım ve bir şey olmasından korkuyorum.

Hocam Revo Uninstaller, Monster'ın kontrol merkezi var bunlarla alakalı mıdır? Bir de AnyDesk var.

Hepsi ayrı yazılımlar hocam, ne zaman yüklenmiş bir bakar mısınız?

Hocam Revo Uninstaller, Monster'ın kontrol merkezi var bunlarla alakalı mıdır? Bir de AnyDesk var.

Arka planda GameLoop, Discord, MSI Afterburner, Monster kontrol merkezi, Bluetooth, NVIDIA, Defender. Bir de hocam Defender'ı virüs hızlı tarama yaptım sorun yok dedi. Başka öneriniz varsa söylerseniz mutlu olurum çünkü PC'yi yeni aldım ve bir şey olmasından korkuyorum.

Arka plan normal gibi gözüküyor hocam, bir de şununla test edin.

Hepsi ayrı yazılımlar hocam, ne zaman yüklenmiş bir bakar mısınız?

Arka plan normal gibi gözüküyor hocam, bir de şununla test edin.

Hocam 2. resimde attıklarım sanırsam pubgnin ama 1. resimdekiler nedir bilmiyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum.

Hocam 2. resimde attıklarım sanırsam pubgnin ama 1. resimdekiler nedir bilmiyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum.
Hocam sürücü kurma yazılımını sanırsam w11 kurması için verdiğim bilgisayarcı kullanmış olabilir. Çünkü dün w11 kurulunca kullanılmış. Sorun yoktur değil mi ?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 2.png
    2.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Hocam 2. resimde attıklarım sanırsam PUBG'nin ama 1. resimdekiler nedir bilmiyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum.

Hocam sürücü kurma yazılımını sanırsam W11 kurması için verdiğim bilgisayarcı kullanmış olabilir. Çünkü dün W11 kurulunca kullanılmış. Sorun yoktur değil mi?

Sorun yok hocam, PUBG dosyaları hariç diğerlerini silebilirsiniz, uygulamalara gelirsek monstor kontrol merkezi hariç diğerlerini kullanmıyorsanız silebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı