- RAM
- 32 GB
- SSD veya HDD modeli
- 1TB
- Ekran kartı
- RTX 4060 8GB Laptop GPU
- İşlemci
- i7 12700H
Yaklaşık 8 9 dakika önce Defender'dan uyarı aldım. Bildirim geldiğinde GameLoop'tan PUBG Mobile yüklemiştim ama alakası yok diye tahmin ediyorum. Ne yapabilirim?
Yaklaşık 8 9 dakika önce Defender'dan uyarı aldım. Bildirim geldiğinde GameLoop'tan PUBG Mobile yüklemiştim ama alakası yok diye tahmin ediyorum. Ne yapabilirim?
Driver Pack nedir hocam? İlk defa duyuyorum.Eğer PC'ye DriverPack yüklediyseniz onun dosyasıdır.
Driver pack nedir hocam? İlk defa duyuyorum.
Hocam revo uninstaller, monsterın kontrol merkezi var bunlarla alakalı mıdır? Bir de AnyDesk var.Sürücü kurma yazılımı, eğer siz kurmadıysanız PC'ye başka biri girmiş olabilir. Tavsiyem arka plandaki uygulamalara göz atın ve av testi yapın.
Arka planda Gameloop, Discord, Msi afterburner, Monster kontrol merkezi, bluetooth, Nvidia, Defender. Bir de hocam Defenderı virüs hızlı tarama yaptım sorun yok dedi. Başka öneriniz varsa söylerseniz mutlu olurum çünkü Pc'yi yeni aldım ve bir şey olmasından korkuyorum.Sürücü kurma yazılımı, eğer siz kurmadıysanız PC'ye başka biri girmiş olabilir. Tavsiyem arka plandaki uygulamalara göz atın ve av testi yapın.
Hocam Revo Uninstaller, Monster'ın kontrol merkezi var bunlarla alakalı mıdır? Bir de AnyDesk var.
Hocam Revo Uninstaller, Monster'ın kontrol merkezi var bunlarla alakalı mıdır? Bir de AnyDesk var.
Arka planda GameLoop, Discord, MSI Afterburner, Monster kontrol merkezi, Bluetooth, NVIDIA, Defender. Bir de hocam Defender'ı virüs hızlı tarama yaptım sorun yok dedi. Başka öneriniz varsa söylerseniz mutlu olurum çünkü PC'yi yeni aldım ve bir şey olmasından korkuyorum.
Hocam 2. resimde attıklarım sanırsam pubgnin ama 1. resimdekiler nedir bilmiyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum.Hepsi ayrı yazılımlar hocam, ne zaman yüklenmiş bir bakar mısınız?
Arka plan normal gibi gözüküyor hocam, bir de şununla test edin.
Hocam sürücü kurma yazılımını sanırsam w11 kurması için verdiğim bilgisayarcı kullanmış olabilir. Çünkü dün w11 kurulunca kullanılmış. Sorun yoktur değil mi ?Hocam 2. resimde attıklarım sanırsam pubgnin ama 1. resimdekiler nedir bilmiyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum.
Hocam 2. resimde attıklarım sanırsam PUBG'nin ama 1. resimdekiler nedir bilmiyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum.
Hocam sürücü kurma yazılımını sanırsam W11 kurması için verdiğim bilgisayarcı kullanmış olabilir. Çünkü dün W11 kurulunca kullanılmış. Sorun yoktur değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.