Puabundler:win32/filezilla_bundleinstaller nedir?

tanerkaya

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sabah bilgisayarıma FileZilla indirdim ve bir anda bilgisayarım "PUABundler:Win32/FileZilla_BundleInstaller" uyarısı verdi ne yapmalıyım bu ne virüsüdür?

İndirdiğim site; FileZilla - The free FTP solution

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunun nedeni FileZilla'da başka uygulamaların olmasıdır. Sponsor programları kurulum dosyasında olduğu için böyle hata veriyor. Sıkıntı yok tabii kendi sitesinden yüklediysen.

Bunun nedeni FileZilla'da başka uygulamaların olmasıdır. Sponsor programları kurulum dosyasında olduğu için böyle hata veriyor. Sıkıntı yok tabii kendi sitesinden yüklediysen.

İnternetten virüsün adını araştırdım trojan miş galiba ve indirdiğim siteyi yazdım bakarsan sevinirim.

Yanlış tespit, setup sırasında opera kurmaya çalıştığı için bu hatayı veriyor bildiğim kadarıyla. Bu bir trojan değil, potansiyel olarak istenmeyen yazılım şeklinde işaretlenmiş.
Kurulum esnasında opera çıkmadı karşıma

Yanlış bakmış olabilirsiniz. Bu sorun bir Opera ile alakalı dediğim gibi.

Yanlış baktığımı sanmıyorum FileZilla'yı kendi web sitesinden indirdim ve Windows Defender "PUABundler:Win31/FileZilla_BundleInstaller uyarısı verdi konum ise: FileZilla setup.exe dosyası.

Potansiyel olarak istenmeyen uygulama PUA'nın açılımı. Trojan ya da zararlı değil sadece beklendiği gibi davranmamış o da çoklu paket içerdiği için.

Hocam ben en iyisi temiz bir format atayım içim rahat etmez yoksa herkese cevapları için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…