PUABundler:Win32/YandexBundled virüs mü?

xrWenzy

Decapat
Daha fazla  
Opera'dan bir MP dosyası ındıcektım sıteye gırdıgım gıbı bir şeyler ındırdı ve Microsoft güvenliği bir anda bu uyguluma ıstenmeyen davranışlar sergiliyor hatası verdi. Sonra uygulumanın altında hemen kaldır ardı. Ben de hemen bastım ama bu uyguluma engellenmiyor gibi bir şey yazıyor. Etkılenen öğeler ve PUABundler:Win32/YandexBundled bunu dosya gezgınını arattığımda böyle bır dosya çıkmıyor.

virüs malwarebytes ile tam tarama yapın

Virüs değil ama sanırım indirmeye çalıştığınız şey yanında Yandex de kurmaya çalışıyordu.
Bir tam tarama yaptim.Bu virusu simdi bulup kaldirdim ama virus kaldirma islemlerine baktimda operanin verilerine sizmisti bile .Simdi bir windowsdan bir tam tarama daha yaptim.Bu sefer 0 tehdit bulundu yaziyordu.Pc yi formatlamam gerek var mi.Sifrelerimi degiscem ztn

Sifrelerini değistir Opera'yı sil Kaspersky ile tam tarama yap sonra Opera kur tabii ilk önce Kaspersky indir ve sifremi unuturum diyorsan not et

@xrWenzy siz yine de şifrelerinizi değiştirip format atın.

Kaspersky ile tam tarama yaptım. Virüs System32'ye geçmiş Kaspersky ile temızleme yaptım sabahtan berlı tarama yapıyorrum bir şey cıkmıyor. Format atmama gerek kalmadıgını dusunuyorum. Bilgisayardan çok anlamıyorum ama atman önemlı dıyorsan atayım.

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-16_132652369.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 220
System32'ye geçen şey başka, bilgisayara KMSpico yüklenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…