TheFaruk Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Bunu nasıl sileceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2024
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 TheFaruk dedi: Eki Görüntüle 2285682 Bunu nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Virüs değil bu. Potantially Unwanted Application, yani potansiyel istenmeyen uygulama CheatEngine demiş. CheatEngine varsa bilgisayarınızda uyarı vermesi normaldir.
TheFaruk dedi: Eki Görüntüle 2285682 Bunu nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Virüs değil bu. Potantially Unwanted Application, yani potansiyel istenmeyen uygulama CheatEngine demiş. CheatEngine varsa bilgisayarınızda uyarı vermesi normaldir.
Mr. Nugget Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer Sivas,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2024 #3 TheFaruk dedi: Eki Görüntüle 2285682 bunu nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Hocam bu virüs değil gibi ama silmek istersen program filesten veya denetim masasından silebilirsin.
TheFaruk dedi: Eki Görüntüle 2285682 bunu nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Hocam bu virüs değil gibi ama silmek istersen program filesten veya denetim masasından silebilirsin.
TheFaruk Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #4 Malware.AI dedi: Virüs değil bu. Potantially Unwanted Application, yani potansiyel istenmeyen uygulama CheatEngine demiş. CheatEngine varsa bilgisayarınızda uyarı vermesi normaldir. Genişletmek için tıkla... hocam haziran ayında yüklemiştim ama halen gözüküyor Şu anda Yüklü Değil Mr. Nugget dedi: Hocam bu virüs değil gibi ama silmek istersen program filesten veya denetim masasından silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ss atarak anlatabilirmisiniz (Windows 11 kurdum dün) dosya konumunda hiç bir şey yok kaldır diyorum kalkmıyor
Malware.AI dedi: Virüs değil bu. Potantially Unwanted Application, yani potansiyel istenmeyen uygulama CheatEngine demiş. CheatEngine varsa bilgisayarınızda uyarı vermesi normaldir. Genişletmek için tıkla... hocam haziran ayında yüklemiştim ama halen gözüküyor Şu anda Yüklü Değil Mr. Nugget dedi: Hocam bu virüs değil gibi ama silmek istersen program filesten veya denetim masasından silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ss atarak anlatabilirmisiniz (Windows 11 kurdum dün) dosya konumunda hiç bir şey yok kaldır diyorum kalkmıyor
Mr. Nugget Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer Sivas,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2024 #5 TheFaruk dedi: Hocam haziran ayında yüklemiştim ama halen gözüküyor. Şu anda yüklü. Değil. Hocam SS atarak anlatabilir misiniz (Windows 11 kurdum dün) dosya konumunda hiçbir şey yok. Kaldır diyorum kalkmıyor. Eki Görüntüle 2286547 Genişletmek için tıkla... Hocam kaldır dediğinizde ne deyip kaldırımlıyor.
TheFaruk dedi: Hocam haziran ayında yüklemiştim ama halen gözüküyor. Şu anda yüklü. Değil. Hocam SS atarak anlatabilir misiniz (Windows 11 kurdum dün) dosya konumunda hiçbir şey yok. Kaldır diyorum kalkmıyor. Eki Görüntüle 2286547 Genişletmek için tıkla... Hocam kaldır dediğinizde ne deyip kaldırımlıyor.
TheFaruk Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #6 Mr. Nugget dedi: Hocam kaldır dediğinizde ne deyip kaldırımlıyor. Genişletmek için tıkla... hiç bir şey demiyor hocam eylemlere tıklıyorum kaldır diyorum kaldırmıyor
Mr. Nugget dedi: Hocam kaldır dediğinizde ne deyip kaldırımlıyor. Genişletmek için tıkla... hiç bir şey demiyor hocam eylemlere tıklıyorum kaldır diyorum kaldırmıyor
Mr. Nugget Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer Sivas,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2024 #7 TheFaruk dedi: Hiçbir şey demiyor hocam eylemlere tıklıyorum kaldır diyorum kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dentim masasında Cheat Engine ile alakalı bir şey var mı?
TheFaruk dedi: Hiçbir şey demiyor hocam eylemlere tıklıyorum kaldır diyorum kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dentim masasında Cheat Engine ile alakalı bir şey var mı?
TheFaruk Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #8 Mr. Nugget dedi: Hocam dentim masasında Cheat Engine ile alakalı bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... yok hocam fl studio adobe programları fln var
Mr. Nugget dedi: Hocam dentim masasında Cheat Engine ile alakalı bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... yok hocam fl studio adobe programları fln var
Mr. Nugget Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer Sivas,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2024 #9 Hocam bir tam tarama yapmayı deneyin.Belkide silmenize rağmen gözüküyordur.
TheFaruk Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #10 Mr. Nugget dedi: Hocam bir tam tarama yapmayı deneyin.Belkide silmenize rağmen gözüküyordur. Genişletmek için tıkla... yapıyorum hocam hocam bu sefer bu ikisini buldu Mr. Nugget dedi: Hocam bir tam tarama yapmayı deneyin.Belkide silmenize rağmen gözüküyordur. Genişletmek için tıkla... hocam ayrıca diğeri de gitmemiş Son düzenleme: 17 Ağustos 2024
Mr. Nugget dedi: Hocam bir tam tarama yapmayı deneyin.Belkide silmenize rağmen gözüküyordur. Genişletmek için tıkla... yapıyorum hocam hocam bu sefer bu ikisini buldu Mr. Nugget dedi: Hocam bir tam tarama yapmayı deneyin.Belkide silmenize rağmen gözüküyordur. Genişletmek için tıkla... hocam ayrıca diğeri de gitmemiş