Dostlar yeni aldığım PC'de normalce takılıyordum fakat alttaki fotoğrafı gördüm. Anladığım kadarıyla bir virüs Malwarebtes, Kaspersky ve Win Defender ile çokca tarama yaptım 7 adet virüs ortaya çıktı sildim. C diskini baştan sona inceledim fakat bir sorun göremedim ama çabalarıma rağmen bu hata hala gitmedi. Ne yapmalıyım?
Dostlar yeni aldığım PC'de normalce takılıyordum fakat alttaki fotoğrafı gördüm. Anladığım kadarıyla bir virüs Malwarebtes, Kaspersky ve Win Defender ile çokca tarama yaptım 7 adet virüs ortaya çıktı sildim. C diskini baştan sona inceledim fakat bir sorun göremedim ama çabalarıma rağmen bu hata hala gitmedi. Ne yapmalıyım?
ChatEngine indirmişsin ve Windows Defender onu yakalamış sanırsam PUA yani istenmeyen yazılım olarak geçiyor forumda bayağı konusu açıldı da zararlı değil istenmeyen bir yazılım olarak algılanmış.
Chatengine indirmişsin ve Windows Defender onu yakalamış sanırsam PUA yani istenmeyen yazılım olarak geçiyor forumda bayağı konusu açıldı da zararlı değil istenmeyen bir yazılım olarak algılanmış.
Bu bir hile uygulaması sanırım yüzde 50 risklidir ve sanırım kendi sitesinden indirmediniz. Malwarebytes chat Engine sildi mi silmediyse şununla da tarayın.
Norton Power Eraser (NPE) is a free virus removal tool for Windows. It detects and removes viruses, malwares, spywares, trojans and threats from your computer.