Berkeess Femtopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #1 Format attım fakat yerel disk C de bilinmeyen hesap halen duruyor.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #2 Cheat Engine'yi kendi Github sitesinden indirdiyseniz problem çıkmaz.
Berkeess Femtopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #3 Malware.AI dedi: Cheat Engine'yi kendi Github sitesinden indirdiyseniz problem çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ordan kuramadım gittim gezginlerden indirdim
Malware.AI dedi: Cheat Engine'yi kendi Github sitesinden indirdiyseniz problem çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ordan kuramadım gittim gezginlerden indirdim
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #4 Berkeess dedi: Yok hocam ordan kuramadım gittim gezginlerden indirdim Genişletmek için tıkla... Gezginlerde de problem olacağını sanmıyorum.
Berkeess dedi: Yok hocam ordan kuramadım gittim gezginlerden indirdim Genişletmek için tıkla... Gezginlerde de problem olacağını sanmıyorum.
Yahya Giray Esen Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #5 Abi en iyisi Microsoft'un orijinal sitesine girip Windows kurtarma görüntüsünü indirin sonra rufuslayın görüntü dosyasını sonra bilgisayarı USB'den önyükleyip tekrardan formatlama işlemini gerçekleştirin.
Abi en iyisi Microsoft'un orijinal sitesine girip Windows kurtarma görüntüsünü indirin sonra rufuslayın görüntü dosyasını sonra bilgisayarı USB'den önyükleyip tekrardan formatlama işlemini gerçekleştirin.