windlion Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 Bu nedir tam olarak ben anlamadım. Ayrıca etkilenen öğelerde mentalmentor.exe diye bir şey var. yardım edin Son düzenleme: 20 Haziran 2024
Bu nedir tam olarak ben anlamadım. Ayrıca etkilenen öğelerde mentalmentor.exe diye bir şey var. yardım edin
KAPARU Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 284 Yer Konya 20 Haziran 2024 #2 windlion dedi: Bu nedir tam olarak ben anlamadım. Ayrıca etkilenen öğelerde mentalmentor.exe diye bir şey var. yardım edin Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi ekran görüntüsü atar mısın?
windlion dedi: Bu nedir tam olarak ben anlamadım. Ayrıca etkilenen öğelerde mentalmentor.exe diye bir şey var. yardım edin Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi ekran görüntüsü atar mısın?
windlion Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #3 KAPARU dedi: Görev yöneticisi ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... hepsini mi yoksa sadece m harfinin oralar mı
KAPARU dedi: Görev yöneticisi ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... hepsini mi yoksa sadece m harfinin oralar mı
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.400 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 20 Haziran 2024 #4 windlion dedi: Bu nedir tam olarak ben anlamadım. Ayrıca etkilenen öğelerde mentalmentor.exe diye bir şey var. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz EXE bir trojandır bu konudaki rehberi kullanarak silebilirsin. Konu budur.
windlion dedi: Bu nedir tam olarak ben anlamadım. Ayrıca etkilenen öğelerde mentalmentor.exe diye bir şey var. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz EXE bir trojandır bu konudaki rehberi kullanarak silebilirsin. Konu budur.
KAPARU Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 284 Yer Konya 20 Haziran 2024 #5 Hitmanpro veya Kaspersky Free ile tam tarama yap
windlion Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #6 KAPARU dedi: Hitmanpro veya Kaspersky Free ile tam tarama yap Genişletmek için tıkla... yaptım hiçbirşey çıkmadı.
KAPARU dedi: Hitmanpro veya Kaspersky Free ile tam tarama yap Genişletmek için tıkla... yaptım hiçbirşey çıkmadı.
KAPARU Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 284 Yer Konya 20 Haziran 2024 #7 windlion dedi: yaptım hiçbirşey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... @LiXR hocamın atığı rehberi kullan
windlion dedi: yaptım hiçbirşey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... @LiXR hocamın atığı rehberi kullan
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.400 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 20 Haziran 2024 #8 windlion dedi: Hepsini mi yoksa sadece m harfinin oralar mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi Görev Yöneticisi'ni tamamını çek ve Kaspersky Premium ile tam tarama yap.
windlion dedi: Hepsini mi yoksa sadece m harfinin oralar mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi Görev Yöneticisi'ni tamamını çek ve Kaspersky Premium ile tam tarama yap.
windlion Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #9 LiXR dedi: Arkadaşın dediği gibi Görev Yöneticisi'ni tamamını çek ve Kaspersky Premium ile tam tarama yap. Genişletmek için tıkla... premium olmak zorunda mı 1 aylık deneme olandan yaptım
LiXR dedi: Arkadaşın dediği gibi Görev Yöneticisi'ni tamamını çek ve Kaspersky Premium ile tam tarama yap. Genişletmek için tıkla... premium olmak zorunda mı 1 aylık deneme olandan yaptım
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.400 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 20 Haziran 2024 #10 windlion dedi: Premium olmak zorunda mı 1 aylık deneme olandan yaptım. Genişletmek için tıkla... Denemeden yapın zaten yoksa bir farkı yok zaten.
windlion dedi: Premium olmak zorunda mı 1 aylık deneme olandan yaptım. Genişletmek için tıkla... Denemeden yapın zaten yoksa bir farkı yok zaten.