Steam Puan sadece oyun alarak mı gelir?

641429

Decipat
Steam'de puan kasmanın başka bir yolu var mı? Yoksa sadece oyun alarak mı geliyor?

İtemsatış vs. gibi sitelerden puan satın alabilirsin. Sana ödül yolluyorlar, 14 gün sonra üçte biri sana puan olarak geliyor. Steam içinde satın alım yaparak puan kasmaya kıyasla çok daha ucuza puan elde ediyorsun.

Alacağınız her oyun, DLC, donanım, uygulama, albüm veya oyun içi öge karşılığında puan kazanırsınız. Başka şansın İtemsatış puan satın alman olur.

Güvenilir mi peki? Üçte biri derken nasıl oluyor o iş.

Güvenilir mi peki? Üçte biri derken nasıl oluyor o iş?

Güvenilirler, evet. Üçte biri derken Steam'le alakalı bir şey o, puan satıcılarıyla alakasız. Birine ödül verdiğimde ödülün değerinin üçte biri ödül verdiğim kişinin puan bakiyesine ekleniyor.

Şunun gibi:

Pek anlayamadım artı mı eksi mi? Yani bonus mu gelecek sonradan?

Peki aldıktan 14 gün sonra hesaba direkt mi gelecek yoksa kod ile mi aktifleştirme yapacağız?

Pek anlayamadım artı mı eksi mi? Yani bonus mu gelecek sonradan?

Şimdi İtemsatış'tan 10 bin puan satın aldın diyelim. Steam profiline toplam 30 bin puan değerinde ödül verirler. Bu 30 bin puanın üçte biri olan 10 bin puan 14 gün sonra direkt puan dükkanı bakiyene eklenir.

Şimdi İtemsatış'tan 10 bin puan satın aldın diyelim. Steam profiline toplam 30 bin puan değerinde ödül verirler. Bu 30 bin puanın üçte biri olan 10 bin puan direkt puan dükkanı bakiyene eklenir.
Anladım. peki ödül olarak ne veriyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…