Puan yetmediği halde okulun diğer bölümüne geçiş yapmak mümkün mü?

HamitizmForever

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, liseye giden hazırlık öğrencisiyim. Okulum denizcilik, elektrik-elektronik ve bilişim olmak üzere 3 alandan oluşuyor. Bizim girdiğimiz LGS'de sonra açıklanan puanlar elektrik taban puanı 457, benim yaptığım puan 458 ve bilişimin puanı 464. Okulumuzda bilişim bölümünden ayrılan öğrenciler oldu ve bilişim bölümü şu an eksik kişiler var. 9. sınıf başladığı zaman e-Okul'dan bilişim bölümüne nakil sağlamaya çalışsak ben dışında kimse başvuru yapmasa o bölüme geçebilme şansım var mı?

Ben geçebileceğini düşünüyorum ama gidin rehberliğe müdüre falan sorun hocam

Merhaba! Okulun bilişim bölümüne geçmek istiyorsanız, hoca ile konuşup durumu anlatın, belki bir yolunu bulur. Eğer bölümde yer varsa ve hoca da olur derse, nakil işlemini halledebilirsiniz.

Merhaba! Okulun bilişim bölümüne geçmek istiyorsanız, hoca ile konuşup durumu anlatın, belki bir yolunu bulur. Eğer bölümde yer varsa ve hoca da olur derse, nakil işlemini halledebilirsiniz.
Ben geçebileceğini düşünüyorum ama gidin rehberliğe müdüre falan sorun hocam
Müdür Yardımcısına mesaj attım ve nakil için boşluk bile olsa puan gerekiyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…