Steam puanlar nasıl kullanılır?

Sardegna

Centipat
Daha fazla  
İtemsatış'dan Steam puanı aldım bunlar profil ödülleri kısmına geldi ama bunları nasıl kullanacağım? 14 gün bekleyince gelecek mi hiçbir şey anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağaza sekmesinden puan dükkanında kullanılıyor.

14 gün sonra puanlar hesabına tanımlanıyor sen de gidip Steam Puan Dükkanından istediğin şeyleri alabiliyorsun. Oyun falan alınmıyor ama. Bazıları bununla oyun alındığını sanıyor nedense ama alınmıyor. Profil özelleştirmesi yapılır anca.

14 gün sonra puanlar hesabına tanımlanıyor sen de gidip Steam puan dükkanından istediğin şeyleri alabiliyorsun. Oyun falan alınmıyor ama. Bazıları bununla oyun alındığını sanıyor nedense ama alınmıyor. Profil özelleştirmesi yapılır anca.

Biliyorum nasıl kullanıldığını o kadar para verdim sonuçta sadece ilk sefa aldığımdan ve profil ödüllerini ilk defa gördüğümden anlamadım.

Biliyorum nasıl kullanıldığını o kadar para verdim sonuçta sadece ilk sefa aldığımdan ve profil ödüllerini ilk defa gördüğümden anlamadım.
Profil ödülleri puan için veriliyor. Sana 10 bin puan geliyor ama aslında adamlar 30 bin puanlık ödül atıyor. Atılan ödüllerin puanının üçte biri geliyor sana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı