PUBG 1 FPS oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

Xetranium

Hectopat
Daha fazla  
Oyunum güncellendikten sonra lobide 1 FPS değerinde kilitli kalmaya başladı. Oyun açılıyor ama 1 FPS değerinden 2'ye dahi çıkmıyor.

Oyunum güncellendikten sonra lobide 1 FPS değerinde kilitli kalmaya başladı. Oyun açılıyor ama 1 FPS değerinden 2'ye dahi çıkmıyor.
Güncellemeden sonra bir FPS sorunu var herkeste. Umarım düzeltirler. Ben dereceli oyuna girince acayip şekilde FPS drop yemeye başladım. 11400f 6600xt ikilisi ile.

Ben de yeni güncelledim, gireyim dedim girmedi. Bozmuşlar her zaman olduğu gibi.

Düzeldi mi acaba? Bende düzelmedi de.

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum sorunu çözebildin mi?? aynısı ben de de oldu güncelleme sonrası

dostum sorunu çözebildin mi?? aynısı ben de de oldu güncelleme sonrası

@

Xetranium

@Xetranium

Beyler oyun içi ayarlardan directx sürümünü değiştirin oluyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…