Xetranium Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #1 Oyunum güncellendikten sonra lobide 1 FPS değerinde kilitli kalmaya başladı. Oyun açılıyor ama 1 FPS değerinden 2'ye dahi çıkmıyor.
Oyunum güncellendikten sonra lobide 1 FPS değerinde kilitli kalmaya başladı. Oyun açılıyor ama 1 FPS değerinden 2'ye dahi çıkmıyor.
Turbooo Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 874 Çözümler 3 13 Mayıs 2022 #2 Xetranium dedi: Oyunum güncellendikten sonra lobide 1 FPS değerinde kilitli kalmaya başladı. Oyun açılıyor ama 1 FPS değerinden 2'ye dahi çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Güncellemeden sonra bir FPS sorunu var herkeste. Umarım düzeltirler. Ben dereceli oyuna girince acayip şekilde FPS drop yemeye başladım. 11400f 6600xt ikilisi ile. Artı 0 Eksi
Xetranium dedi: Oyunum güncellendikten sonra lobide 1 FPS değerinde kilitli kalmaya başladı. Oyun açılıyor ama 1 FPS değerinden 2'ye dahi çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Güncellemeden sonra bir FPS sorunu var herkeste. Umarım düzeltirler. Ben dereceli oyuna girince acayip şekilde FPS drop yemeye başladım. 11400f 6600xt ikilisi ile.
Çağrı SANSAR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 3.234 Çözümler 2 Yer Tokat Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen5 5600 - ID-Cooling SE 214-XT Anakart: Asus TUF Gaming B550-Plus Wi-Fi II Ram: XPG Spectrix D41 TUF RGB 2x8 3200 MHz Ssd: Kingston KC3000 2 TB M.2 - WD SN570 Blue 500 GB M.2 Ekran Kartı: Asus Dual RX 6700XT Kasa: Asus TUF Gaming GT301 PSU: Asus TUF Gaming 650 Watt 80+ Bronze Monitör: ASUS VP249QGR 23.8″ 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #3 Ben de yeni güncelledim, gireyim dedim girmedi. Bozmuşlar her zaman olduğu gibi. Xetranium dedi: Oyunum güncellendikten sonra lobide 1 FPS değerinde kilitli kalmaya başladı. Oyun açılıyor ama 1 FPS değerinden 2'ye dahi çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi acaba? Bende düzelmedi de. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Ben de yeni güncelledim, gireyim dedim girmedi. Bozmuşlar her zaman olduğu gibi. Xetranium dedi: Oyunum güncellendikten sonra lobide 1 FPS değerinde kilitli kalmaya başladı. Oyun açılıyor ama 1 FPS değerinden 2'ye dahi çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi acaba? Bende düzelmedi de.
ganyotçu71 Zeptopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #4 Xetranium dedi: Oyunum güncellendikten sonra lobide 1 FPS değerinde kilitli kalmaya başladı. Oyun açılıyor ama 1 FPS değerinden 2'ye dahi çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... dostum sorunu çözebildin mi?? aynısı ben de de oldu güncelleme sonrası Xetranium dedi: Oyunum güncellendikten sonra lobide 1 FPS değerinde kilitli kalmaya başladı. Oyun açılıyor ama 1 FPS değerinden 2'ye dahi çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... dostum sorunu çözebildin mi?? aynısı ben de de oldu güncelleme sonrası @ Xetranium @Xetranium Beyler oyun içi ayarlardan directx sürümünü değiştirin oluyor Son düzenleme: 31 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Xetranium dedi: Oyunum güncellendikten sonra lobide 1 FPS değerinde kilitli kalmaya başladı. Oyun açılıyor ama 1 FPS değerinden 2'ye dahi çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... dostum sorunu çözebildin mi?? aynısı ben de de oldu güncelleme sonrası Xetranium dedi: Oyunum güncellendikten sonra lobide 1 FPS değerinde kilitli kalmaya başladı. Oyun açılıyor ama 1 FPS değerinden 2'ye dahi çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... dostum sorunu çözebildin mi?? aynısı ben de de oldu güncelleme sonrası @ Xetranium @Xetranium Beyler oyun içi ayarlardan directx sürümünü değiştirin oluyor