PUBG 1 FPS sorunu

Umutziya

Decapat
Herkese merhaba, yaklaşık 2 ay önce sabah kalktığımda bilgisayarı açtım ve PUBG'ye girdim ama lobide 1 FPS alıyordum. Normal zamanlarda oyun içinde 60-80 FPS arası alırken şimdi lobide dahi 1 FPS alıyordum. O kadar donuyordu ki oyunun içine giremiyordum bile. İlk işim oyun dosyalarını doğrulamak oldu fakat işe yaramadı. Daha sonra oyunu silip tekrar yükledim bu çözüm yolu da olmadı. Birkaç hafta sonra bilgisayarcıya götürdüm kasayı ve sorunun harddiskte olduğunu düşündüğünü söyledi bana. Diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yoktu FPS değerleri normaldi. Ben de gidip bir SSD aldım 120 GB'lık ve Windows'u SSD'ye kurdum. Üstüne her ihtimale karşı PUBG'yi de SSD'ye kurdum fakat bu da işe yaramadı hala 1 FPS almaya devam ettim. Ekran kartını kaldırıp tekrar kurdum tüm güncellemeleri yaptım ama yok hala aynı. Diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yok. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ayarlarında Tam Ekran yapın, oyun açıkken ekran kartından mı çalışıyor diye bakın.
Nvidia Ayarlarından tam performans yapmayı deneyin. PUBG orada ekli değilse ekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…