PUBG %100 CPU kullanımı

kitam3kushi

Hectopat
RAM
8GB 3200mHz
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
Intel Core i5 10300H
Özellikle PUBG'ye girdiğimde çok donma oluyor. Görev yöneticisine baktığımda %100 CPU kullanımı görüyorum. Oyun donmadığı zaman gayet akıcı oluyor ama donduğunda bazen dakikalarca aynı sahnede kaldığı oluyor. İnternetten benimle aynı sistemin oyun testlerine bakıyorum ve onlarda hiçbir donma olmuyor. Sebebi nedir acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 1.PNG
    27,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Alıntısı.PNG
    103,4 KB · Görüntüleme: 48
Hocam oyunun ayarlarını düşürün.

aynı sorun bende de var, takip...

oyunun ayarları en düşükte zaten. yüksekte de denedim oyun donmadığı yerlerde akıcı zaten. mesele ara ara donması. donmadığı zaman gayet oynanabilir oluyor ama donmaktan oyunu oynayamıyorum neredeyse.
Hocam FPS kaçtaysa onu düşürün. Eğer FPS değeri yüksekse olabilir. Yada termal macunu sürün işlemcinin üzerine.

Termal macunu yaklaşık 2 ay önce yenilendi. Oyunda da 60 FPS'e sabitledim. Şu anki tek düşüncem bilgisayara format atmak ve sıfırdan başlamak gibi duruyor
windows u yeni kurmama ve oyunu daha az önce yüklemem rağmen ben de aynı sorunları yaşıyorum.
bence kendinizi yormayın

Termal macunu yaklaşık 2 ay önce yenilendi. Oyunda da 60 FPS'e sabitledim. Şu anki tek düşüncem bilgisayara format atmak ve sıfırdan başlamak gibi duruyor
Hocam format atmaya ne gerek var? Atsanız bile aynı sıcaklığı yine alacaksınız.

Bilgisayara virüs bulaştığına dair şüphem var. O yüzden format atmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…