PUBG %100 CPU kullanımı

işlemcim 6 normal 12 mantıksal çekirdeği var. işletim sistemi ise 2 normal 4 mantıksal üzerinden çalışıyormuş.
düzelttim şu an hiçbir sorun yok .
msc>önuükleme>gelişmiş seçenekler>işlemci sayısı, üzerindeki tiki kaldırdım, sistemi kapatıp açınca düzeldi

Sorunu çözdüm. Bilgisayara format attım ve RAM yükselttim (zaten yükseltecektim az geliyordu.) Şu an oyun içi CPU kullanımı Max %60'a falan geliyor. Format attıktan sonra RAM yükseltmeden de denedim oyunu ve yine %100 CPU kullanımını görmedi. Yani formatla ne alakası var sözleri çok saçma bazen düz mantık da çalışabiliyor.

Son düzenleme:
Sorunu çözdüm. Bilgisayara format attım ve RAM yükselttim (zaten yükseltecektim az geliyordu.) Şu an oyun içi CPU kullanımı Max %60'a falan geliyor. Format attıktan sonra RAM yükseltmeden de denedim oyunu ve yine %100 CPU kullanımını görmedi. Yani formatla ne alakası var sözleri çok saçma bazen düz mantık da çalışabiliyor.

Hocam format atmak, PC'yi varsayılan döndürmektir. Yani elbette bu da bir seçenektir. Ama benim format atmayından kastım, sorunu daha basit şekilde çözebileceğiniz. Ben bu sorunu kendi kendime, şans eseri gördüm. Eğer göremeseydim, format atacaktım.
Sorunun çözüldüğüne sevindim...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı