PUBG 44 TL'ye alınır mı?

Alınır neden alınmasın? Bana göre en gerçekçi battle royale oyunu oynanışı sana gerçek gibi hissettiriyor hele güzel kulaklığın varsa mükemmel olur.

Arkadaşlar daha düşük fiyata gelir mi indirime? Çok bir hevesim yok ama bu fiyata düşmüşken alsam fena olmaz gibi geldi bana.

Arkadaşlar daha düşük fiyata gelir mi indirime? Çok bir hevesim yok ama bu fiyata düşmüşken alsam fena olmaz gibi geldi bana.
Daha da düşmez büyük ihtimal. Alın deneyin bence, beğenmez iseniz iade ederisiniz.

İfadeler: LTX
Hayır almayın çöp bir oyun bende 2-3 ay önce almıştım sonrasında iade ettim gerçekten rezalet bir oyun. Onun yerine COD Warzone veya Apex Legends oynayın çok daha iyi.

Eğer mobili sevdiysen alabilirsin ama PC'de biraz zor alışman olur.

Şuan PUBG oynuyorum şunu söyleyeyim oyundan soğursun. Çünkü Battle Royale oyunlarından en zoru PUBG. Herkes pro oldu şuan kemik kitle oynuyor sadece çok oyuncu kaybetti. Oyunu almış olsan bile şuan adapte olup güzel oynayana kadar çok süre geçer. 3k saatim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…