S Sait Sarp Kilopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 76 27 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar PUBG açarken launcher hata veriyor. Dosyayı aratmama rağmen C: üzerinde bulunmuyor, lütfen yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2017
Arkadaşlar PUBG açarken launcher hata veriyor. Dosyayı aratmama rağmen C: üzerinde bulunmuyor, lütfen yardımcı olun.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Haziran 2017 #2 Bilgisayarınızda KProcessHacker yazılımı varsa kaldırın. Servis çalışıyorsa komut satırına gireceğiniz bu kodla durdurabilirsiniz: Kod:Panoya kopyala sc stop KProcessHacker2 Artı 0 Eksi
Bilgisayarınızda KProcessHacker yazılımı varsa kaldırın. Servis çalışıyorsa komut satırına gireceğiniz bu kodla durdurabilirsiniz: Kod:Panoya kopyala sc stop KProcessHacker2
KS KS S Sait Sarp Kilopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 76 4 Temmuz 2017 #3 Recep Baltaş dedi: Bilgisayarınızda KProcessHacker yazılımı varsa kaldırın. Servis çalışıyorsa komut satırına gireceğiniz bu kodla durdurabilirsiniz: Kod:Panoya kopyala sc stop KProcessHacker2 Genişletmek için tıkla... Recep abi yazılımla ilgili hiçbir şey bulamadım verdiğin kodu da cmd üzerinden yazdım OPENSERVICE FAILED ERİŞİM ENGELLENDİ YAZIYOR malesef hala çözemedim. GÜNCEL HALA ÇÖZÜLEMEDİ YARDIM LÜTFEN Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bilgisayarınızda KProcessHacker yazılımı varsa kaldırın. Servis çalışıyorsa komut satırına gireceğiniz bu kodla durdurabilirsiniz: Kod:Panoya kopyala sc stop KProcessHacker2 Genişletmek için tıkla... Recep abi yazılımla ilgili hiçbir şey bulamadım verdiğin kodu da cmd üzerinden yazdım OPENSERVICE FAILED ERİŞİM ENGELLENDİ YAZIYOR malesef hala çözemedim. GÜNCEL HALA ÇÖZÜLEMEDİ YARDIM LÜTFEN
AdemKnt Kilopat Katılım 18 Temmuz 2017 Mesajlar 75 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 Intel® Core™ i7-3770K 4.4 Ghz RTX 2060 6GB DDR3 8X2 2400Mhz Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2017 #4 Silinen üye dedi: Arkadaşlar PUBG açarken launcher hata veriyor. Dosyayı aratmama rağmen C: üzerinde bulunmuyor, lütfen yardımcı olun. Eki Görüntüle 244538 Genişletmek için tıkla... Kardeşim Recep Bey'in dediği komutu yönetici olarak çalıştır bende işe yaradı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arkadaşlar PUBG açarken launcher hata veriyor. Dosyayı aratmama rağmen C: üzerinde bulunmuyor, lütfen yardımcı olun. Eki Görüntüle 244538 Genişletmek için tıkla... Kardeşim Recep Bey'in dediği komutu yönetici olarak çalıştır bende işe yaradı.