I IRCTurk Hectopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 405 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2019 #1 PUBG açılışında aşağidaki gibi pencere acılıyor, sonra oyuna giriyor. Önceden böyle bir pencere açılmıyordu, ne yapmam lazım?
PUBG açılışında aşağidaki gibi pencere acılıyor, sonra oyuna giriyor. Önceden böyle bir pencere açılmıyordu, ne yapmam lazım?
Uetros Decapat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 212 Çözümler 1 30 Mayıs 2019 #2 Bu oyunun başlatma servisi gibi bir şey dosya kontrolü yapıyor ve ona göre başlatıyor. Oyun dosyalarını steam üzerinden yarat. Artı 0 Eksi
Bu oyunun başlatma servisi gibi bir şey dosya kontrolü yapıyor ve ona göre başlatıyor. Oyun dosyalarını steam üzerinden yarat.
G Guner13 Kilopat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2019 #3 hocam aynı sorun bende de var fakat steam oyun dosylarını steam üzerinden yarat ne demek? doğrulatmayı mı kasteddiniz Artı 0 Eksi
hocam aynı sorun bende de var fakat steam oyun dosylarını steam üzerinden yarat ne demek? doğrulatmayı mı kasteddiniz
Uetros Decapat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 212 Çözümler 1 27 Haziran 2019 #4 Guner13 dedi: hocam aynı sorun bende de var fakat steam oyun dosylarını steam üzerinden yarat ne demek? doğrulatmayı mı kasteddiniz Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını tarat demek istemiştim fakat elim y harfine değmiş evet doğrulatmayı kastettim. Artı 0 Eksi
Guner13 dedi: hocam aynı sorun bende de var fakat steam oyun dosylarını steam üzerinden yarat ne demek? doğrulatmayı mı kasteddiniz Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını tarat demek istemiştim fakat elim y harfine değmiş evet doğrulatmayı kastettim.