PUBG Açılmama Sorunu

strato

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 10 kullanıyorum ve PUBG kesinlikle açılmıyor. İnternette yazan birkaç şeyi de denedim fakat katiyen açamadım. Oyun açılıyor olarak gözüküyor fakat ne görev yöneticisinde gözüküyor, ne de herhangi bir şekilde ekrana geliyor. Steam'de birkaç saniye açık gözüküyor, sonra kapanıyor. Recep Baltaş'ın hazırladığı bir videoda Process Monitor ile hata raporu da aldım. Onu nasıl paylaşayım, bilemedim.
Meet Google Drive – One place for all your files Bu da process monitor hata raporunun googledrive linki

Son düzenleme:
Bazen Steam'den kaynaklı olabiliyor bu durum daha önce oynamış olduğum bir kaç oyunum halen açılmamakta. Dosya doğrulaması yaptınız mı?

Bendede aynı sorun var. Format attıktan sonra bu sorunu yaşamaya başladım. Dosya doğrulaması yaptım. Driverlar güncel. sistem : Windows 10 Pro sürüm 1903 İşlemci i7 7700 GTX1060 3GB 8GB 3000 mhz ram Anakart Gigabyte Z270X UltraGaming SSD 240GB
Logfile dosyası : Logfile.rar

Windows 10 kullanıyorum ve PUBG kesinlikle açılmıyor. İnternette yazan birkaç şeyi de denedim fakat katiyen açamadım. Oyun açılıyor olarak gözüküyor fakat ne görev yöneticisinde gözüküyor, ne de herhangi bir şekilde ekrana geliyor. Steam'de birkaç saniye açık gözüküyor, sonra kapanıyor. Recep Baltaş'ın hazırladığı bir videoda Process Monitor ile hata raporu da aldım. Onu nasıl paylaşayım, bilemedim.
Meet Google Drive – One place for all your files Bu da process monitor hata raporunun googledrive linki
Windows güncellemesi ardından da Steam PUBG dosya bütünlemesi gerekiyor. Güncellemelerden sonra yeniden başlatmak gerekebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı