Çözüldü PUBG açınca mavi ekran almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gorkem16

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. PUBG'yi açtığım gibi lobiyi görür görmez mavi ekran yiyor. Bilgisayara format attım sırf bu yüzden, yine aynı mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyasına bakmaya çalıştım ama dosya oluşturulmamış.

Yeni bir ssd aldım windowsu yeni aldığım ssd'ye kurdum o günden itibaren mavi ekran hatası alıyorum.Önceden hiçbirşey yoktu.

Dosya Ekleri

• f854cb82-5029-46e3-96c1-7b70b7199aa3.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_1.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 35
Çözüm
ChatGPT ile oyuna girmeden oyun içi ayarlarını düşürmeyi denedim ve oyunu pencere modunda başlattım. Oyun açıldı ama Minecraft gibiydi oyunu kapatıp yeniden eski ayarlarına çevirdim şu an sorunsuz çalışıyor. Attığım fotoğraflardaki seçenekleri yaptım ama dediğim gibi ekran çok kötü olduğu için oyundan çıkıp eski haline getirdim.
Format atmadan önce aldığım minidump dosyası bu chatgpt'ye atmıştım şimdi buldum

dediğiniz testleri yaptım sonuçlar bunlar

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    125,9 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2.png
    118,6 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_3.png
    67,6 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Merhaba.

İlettiğiniz dosyalar 2022 yılından kalmalar. Yeni dosyalar oluşmamış.
CPU ve Power testlerinde hata görünmüyor. PSU ve CPU sağlam diyebiliriz.

Chipset sürücünüzü de güncelleyerek sisteminizi gözlemleyelim.

Donanımsal sorun olup olmadığına dair senaryoları test etmek, Minidump oluşmadığı için çözüme ulaşabilmek adına faydalı olacaktır. Donanımsal sorun yoksa yazılımsal sorunlara dair işlemler yapacağız.

Son düzenleme:
Dediğinizi yaptım güncelledim ama yine aynı hatayı verdi.

Uğraşınız için teşekkür ederim.Sorunun pubg ile alakalı olduğundan eminim.Büyük ihtimalle minidump dosyasının olmaması,maviekran süresi 1sn felan videoya alıp durdurup hata kodunu alabildim.Hatadan saymıyor o yüzden minidump oluşturmuyor olabilir.

Rica ederim. Net bir sonuca varamamış olmak beni üzdü ama elimden geleni yapmaya çalıştım.

Dediğim gibi, sisteminizi PUBG olmadan da gözlemleyelim. Bu konuda bana bir dönüt verebilirseniz sevinirim.

ChatGPT ile oyuna girmeden oyun içi ayarlarını düşürmeyi denedim ve oyunu pencere modunda başlattım. Oyun açıldı ama Minecraft gibiydi oyunu kapatıp yeniden eski ayarlarına çevirdim şu an sorunsuz çalışıyor. Attığım fotoğraflardaki seçenekleri yaptım ama dediğim gibi ekran çok kötü olduğu için oyundan çıkıp eski haline getirdim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    36,6 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_3.png
    24,9 KB · Görüntüleme: 19
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…