C Cryqw Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #1 Ben oyunu bu gün aldım fakat aceleyle ismimi yazdığım için içime sinmedi. İsmimi değiştirebiliyor muyum ? Degiştiremiyorsam oyunu iade edip geri alsam olurmu.
Ben oyunu bu gün aldım fakat aceleyle ismimi yazdığım için içime sinmedi. İsmimi değiştirebiliyor muyum ? Degiştiremiyorsam oyunu iade edip geri alsam olurmu.
Birisi12345 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 114 25 Ocak 2018 #2 Üzgünüm fakat değişmiyor iade etsende aynı şekilde kalıcak ilerdeki güncellemelerde belki getirirler yinede umudunu yitirme. Artı 0 Eksi
Üzgünüm fakat değişmiyor iade etsende aynı şekilde kalıcak ilerdeki güncellemelerde belki getirirler yinede umudunu yitirme.
Ramazan A. Hectopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 12 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2018 #3 Yeni gelen lvl sistemi ile sanırım artık 16 lvl olunca ücretsiz takma ad değiştirme kartı veriliyormuş. İstersen onu deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Yeni gelen lvl sistemi ile sanırım artık 16 lvl olunca ücretsiz takma ad değiştirme kartı veriliyormuş. İstersen onu deneyebilirsin.
Jusword Kilopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2018 #4 Ramazan A. dedi: Yeni gelen lvl sistemi ile sanırım artık 16 lvl olunca ücretsiz takma ad değiştirme kartı veriliyormuş. İstersen onu deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Levelime nerden bakacağım ? Artı 0 Eksi
Ramazan A. dedi: Yeni gelen lvl sistemi ile sanırım artık 16 lvl olunca ücretsiz takma ad değiştirme kartı veriliyormuş. İstersen onu deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Levelime nerden bakacağım ?
Ramazan A. Hectopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 12 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2018 #5 Sanhok ile gelen güncelleme de direk ekranda yazıyordu o kartların veya etkinliğin süresi var mıydı, doldu mu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Sanhok ile gelen güncelleme de direk ekranda yazıyordu o kartların veya etkinliğin süresi var mıydı, doldu mu bilmiyorum.