Beratkocum16 Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 364 12 Ekim 2020 #1 PUBG Mobile nasıl Call of Duty Mobile'deki gibi ADS modu (otomatik nişan alma modu) açılır? Normalde ben Call of Duty'ciyim PUBG oynamayı denedim, başaramadım. Eğer PUBG'de ads modu yoksa nasil kendimi alıştırabılırım?
PUBG Mobile nasıl Call of Duty Mobile'deki gibi ADS modu (otomatik nişan alma modu) açılır? Normalde ben Call of Duty'ciyim PUBG oynamayı denedim, başaramadım. Eğer PUBG'de ads modu yoksa nasil kendimi alıştırabılırım?
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 12 Ekim 2020 #2 Öyle bir seçenek otomatik olarak oyunda açık geliyor ancak CoD Mobile kadar iyi değil. Ayarları ilk açtığınız kısımda otomatik nişan yardımı gibi bir şey olması gerek. Tam hatırlamıyorum ama ayarların ilk sayfasında var öyle bir seçenek.
Öyle bir seçenek otomatik olarak oyunda açık geliyor ancak CoD Mobile kadar iyi değil. Ayarları ilk açtığınız kısımda otomatik nişan yardımı gibi bir şey olması gerek. Tam hatırlamıyorum ama ayarların ilk sayfasında var öyle bir seçenek.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 21 Ekim 2020 #3 Beratkocum16 dedi: PUBG Mobile nasıl Call of Duty Mobile'deki gibi ads modu (otomatik nişan alma modu) açılır? Normalde ben Call of Duty'ciyim PUBG oynamayı denedim, başaramadım. Eğer PUBG'de ads modu yoksa nasil kendimi alıştırabılırım? Genişletmek için tıkla... Otomatik nişandan kastınız aim assistant mı yoksa ateş tuşuna basıldığında dürbünün açılması mı?
Beratkocum16 dedi: PUBG Mobile nasıl Call of Duty Mobile'deki gibi ads modu (otomatik nişan alma modu) açılır? Normalde ben Call of Duty'ciyim PUBG oynamayı denedim, başaramadım. Eğer PUBG'de ads modu yoksa nasil kendimi alıştırabılırım? Genişletmek için tıkla... Otomatik nişandan kastınız aim assistant mı yoksa ateş tuşuna basıldığında dürbünün açılması mı?
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #4 Yok. Arkadaş sıkınca otomatik dürbün açmasından bahsediyor.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 21 Ekim 2020 #5 Beratkocum16 dedi: PUBG Mobile nasıl Call of Duty Mobile'deki gibi ads modu (otomatik nişan alma modu) açılır? Normalde ben Call of Duty'ciyim PUBG oynamayı denedim, başaramadım. Eğer PUBG'de ads modu yoksa nasil kendimi alıştırabılırım? Genişletmek için tıkla... Eğer telefonunuz iPhone 6S ve üstü ise 3D touch özelliğini açabilirsiniz.
Beratkocum16 dedi: PUBG Mobile nasıl Call of Duty Mobile'deki gibi ads modu (otomatik nişan alma modu) açılır? Normalde ben Call of Duty'ciyim PUBG oynamayı denedim, başaramadım. Eğer PUBG'de ads modu yoksa nasil kendimi alıştırabılırım? Genişletmek için tıkla... Eğer telefonunuz iPhone 6S ve üstü ise 3D touch özelliğini açabilirsiniz.