A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.250 Çözümler 56 28 Ağustos 2023 #11 E.E.E dedi: Hocam 4 parmağa alıştım ama jiroskop olacak gibi değil ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Jiroskopa alışmak zaman alabilir. Duruma göre ayarları kısıp yükseltebilirsiniz. İsterseniz cihazının adıyla YouTube da hassasiyet ayarı arayın.
E.E.E dedi: Hocam 4 parmağa alıştım ama jiroskop olacak gibi değil ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Jiroskopa alışmak zaman alabilir. Duruma göre ayarları kısıp yükseltebilirsiniz. İsterseniz cihazının adıyla YouTube da hassasiyet ayarı arayın.
E.E.E Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #12 Hocam bir de ses kasmak için taktiginiz var mı kulakligim Tune 520BT.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.250 Çözümler 56 28 Ağustos 2023 #13 E.E.E dedi: Hocam bir de ses kasmak için taktiginiz var mı kulakligim Tune 520BT. Genişletmek için tıkla... Hocam ses kasma taktiği yok. Yapabilecek bir şey yok. Sizin kulaklığınız stereo bir kulaklık zaten. Yani seslerin nereden geldiğini anlamanız lazım. Örneğin adam sağınızda ateş ediyor ise kulaklığın sağ tarafı daha baskın ses verir.
E.E.E dedi: Hocam bir de ses kasmak için taktiginiz var mı kulakligim Tune 520BT. Genişletmek için tıkla... Hocam ses kasma taktiği yok. Yapabilecek bir şey yok. Sizin kulaklığınız stereo bir kulaklık zaten. Yani seslerin nereden geldiğini anlamanız lazım. Örneğin adam sağınızda ateş ediyor ise kulaklığın sağ tarafı daha baskın ses verir.
E.E.E Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #14 Hocam fan ve parmak eldiveni gerekir mi gerekirse önerir misin bütçem 300. Hocam buldumda gerekli midir acaba. Hocam fandan vazgeçtim ama eldiven için zoinconun eldivenini beğendim gerek var mı acaba? Son düzenleme: 28 Ağustos 2023
Hocam fan ve parmak eldiveni gerekir mi gerekirse önerir misin bütçem 300. Hocam buldumda gerekli midir acaba. Hocam fandan vazgeçtim ama eldiven için zoinconun eldivenini beğendim gerek var mı acaba?