PUBG akıcı değil

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Merhabalar. PUBG'de 144 FPS üstü aldığım anlarda bile hisettiğim, gördüğüm 60Hz'den farksız. Bu genel bir durum mu acaba? Fortnite'da oynuyorum ve orada 144 FPS altına düşünce takılmaları hissediyorum fakat 145 FPS olsa bile oyun mis gibi akıyor. PUBG çözünürlüğüm 1440x1080 144Hz.

Hayır genel bir durum değil, Tüm ayarları deneme yanılma yap derim. Oyun ayarlarından düzelmez ise grafik ayarlarına yönel. FreeSYNC veya GSYNC varsa aktifleştir. Düzelmez ise SYNC teknolojilerini dene.
Sync teknolojileri yırtılmayı önler. Bir şey bilmeden sallamayın akıcılıkla ne alakası var.

Bende de PUBG çok akıcı ama oyuna girince pc'den normal oyunlara nazaran çok daha fazla ses çıkıyor. Canım sıkıldı bu duruma. Oyun donanımları yüksek falan diye mi?
Evet o sistemi fazla yorduğundan dolayı. Bende de PUBG'yi açınca sesler artıyor.
Hayır genel bir durum değil, Tüm ayarları deneme yanılma yap derim. Oyun ayarlarından düzelmez ise grafik ayarlarına yönel. FreeSYNC veya GSYNC varsa aktifleştir. Düzelmez ise SYNC teknolojilerini dene.
Grafik ayarları dediğiniz neredeki ? FreeSYNC var fakat ekran kartım Nvidia olduğundan sanırım kullanamıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı