PUBG Aldım, Önerilere İhtiyacım Var

organikhoşaf

Kilopat
Yer
TR
Daha fazla  
PUBG oyununu aldım fakat aklıma takılan birkaç soru var;
1. Arkadaşlarım ile oyunu nasıl beraber oynayabilirim?
2. Squad ve duo modunda takim arkadaslarim ile oyun ici haberlesmeyi nasil sağlayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

1-Steam üzerinde arkadaşın olması lazım oynayacağın kişinin. Ondan sonra oyun içinden sağ altta kendi fotoğrafının yanından +'ya basıp o arkadaşını çağırcaksın. Herkez ready verdiğinde oyuna atıyor. 2. Sorunun cevabını ben de bilmiyorum yeni başladım :) ama bir Discord kanalı kurup herkesi oraya ekleyebilirsin.

İçinde birçok PUBG oyuncusunun olduğu Discord sayfaları var. Onlardan birine dahil olursan hem oynayacak arkadaş hem de sohbet kısmını bir arada çözersin. Öncesinde en azından bir 20 saat solo oynayıp oyuna alışmanı tavsiye ederim.

@DeadFrozen İnsanlarda en azından cep telefonunun kulaklıklı mikrofonu vardır diye düşünüyorum. :)

PUBG oyununu aldım fakat aklıma takılan birkaç soru var;
1. Arkadaşlarım ile oyunu nasıl beraber oynayabilirim?
2. Squad ve duo modunda takim arkadaslarim ile oyun ici haberlesmeyi nasil sağlayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
2- Oyun içi konuşma zaten var. Eğer ayarını değistirmediysen "T" ile mikrofonunu oyunda kullabilirsin. Ctrl+y(emin değilim oynarken neye bastığımı bilmiyorum) basarak da Seni kimlerin duyabileceğini belirleyebiliyorsun. Hiç kimse, Herkes, Sadece Takım diye 3 seçenek oluyor. Sadece takımı seçerek DC, Skype, Ts3 gibi şeylere gerek kalmadan arkadaşlarınla iletişim kurabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı