Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Ocak 2021 #1 PUBG Lite var, biliyorum. Yükledim ama beğenmedim ama tekrar yüklemeyi düşünüyorum ama PUBG alınır mı?
PUBG Lite var, biliyorum. Yükledim ama beğenmedim ama tekrar yüklemeyi düşünüyorum ama PUBG alınır mı?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #2 Alınmaz.
oguz sasi Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Ocak 2021 #3 Bence alınmaz, Lite olanı normaline benziyor bence.
AlexanderDaniel Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 Yer Switzerland / Zürih Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web designer, Coder and Designer 7 Ocak 2021 #4 PUBG benzeri oyunları seviyorsan güzeldir oynanır ve alınır.
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #5 Qualty dedi: PUBG Lite var, biliyorum. Yükledim ama beğenmedim ama tekrar yüklemeyi düşünüyorum ama PUBG alınır mı? Genişletmek için tıkla... Direkt sıkıldım ben biraz oynayıp. Arkadaşlarla alacaksan güzel.
Qualty dedi: PUBG Lite var, biliyorum. Yükledim ama beğenmedim ama tekrar yüklemeyi düşünüyorum ama PUBG alınır mı? Genişletmek için tıkla... Direkt sıkıldım ben biraz oynayıp. Arkadaşlarla alacaksan güzel.
B BnHasan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 593 7 Ocak 2021 #6 Qualty dedi: PUBG Lite var, biliyorum. Yükledim ama beğenmedim ama tekrar yüklemeyi düşünüyorum ama PUBG alınır mı? Genişletmek için tıkla... PUBG batış dönemine geçti bu yüzden alınmaz. Mobile versiyonu yükseliyor ama oyunun içine ettiler bence.
Qualty dedi: PUBG Lite var, biliyorum. Yükledim ama beğenmedim ama tekrar yüklemeyi düşünüyorum ama PUBG alınır mı? Genişletmek için tıkla... PUBG batış dönemine geçti bu yüzden alınmaz. Mobile versiyonu yükseliyor ama oyunun içine ettiler bence.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Ocak 2021 #7 AlexanderDaniel dedi: PUBG benzeri oyunları seviyorsan güzeldir oynanır ve alınır. Genişletmek için tıkla... CS:GO Valorant PUBG Mobile Call of Duty Mobile hepsini oynadım.
AlexanderDaniel dedi: PUBG benzeri oyunları seviyorsan güzeldir oynanır ve alınır. Genişletmek için tıkla... CS:GO Valorant PUBG Mobile Call of Duty Mobile hepsini oynadım.
FitzRoy Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 155 Çözümler 1 7 Ocak 2021 #8 Call of Duty Warzone oyna daha iyi.
Canelium Kilopat Katılım 29 Temmuz 2018 Mesajlar 483 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #9 Qualty dedi: PUBG Lite var, biliyorum. Yükledim ama beğenmedim ama tekrar yüklemeyi düşünüyorum ama PUBG alınır mı? Genişletmek için tıkla... Lite'ı normaline çok benziyor. Ayrıca normal Steam PUBG artık modasını kaybetti, buglar ve çökme gibi hataları mevcut. Oyuncu sayısı azlığından maç arama kısmı uzun sürüyor. Şahsen indirimde ona vereceğim 40TL'yi çok daha iyi değerlendiririm.
Qualty dedi: PUBG Lite var, biliyorum. Yükledim ama beğenmedim ama tekrar yüklemeyi düşünüyorum ama PUBG alınır mı? Genişletmek için tıkla... Lite'ı normaline çok benziyor. Ayrıca normal Steam PUBG artık modasını kaybetti, buglar ve çökme gibi hataları mevcut. Oyuncu sayısı azlığından maç arama kısmı uzun sürüyor. Şahsen indirimde ona vereceğim 40TL'yi çok daha iyi değerlendiririm.
ventus xs Centipat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 824 Çözümler 1 7 Ocak 2021 #10 Alınmaz Lite ile normal PUBG hemen hemen aynı. Hem normal PUBG artık düşüşte çoğu insan zevk alamıyor.
Alınmaz Lite ile normal PUBG hemen hemen aynı. Hem normal PUBG artık düşüşte çoğu insan zevk alamıyor.