PUBG Alınır Mı?

ColdunTR

Kilopat
Daha fazla  
Bazıları PUBG'ye ''BUBG'' ''ÇÖPG'' filan diyorlar, normalde PUBG alacaktım kafam karıştı sizce parasına değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarınızla girmeyecekseniz belli bir yerden sonra sizi sıkabilir aynı şeyleri yapmak. Optimizasyon konusunda arkadaş gerekli bilgileri vermiş. Arkadaşlarınızla girecekseniz alınabilir bir tercih.

Parasına kesinlikle değer, o tartışma konusu bile değil. 200+ TL verdiğimiz AAA oyunların hangisini saatlerce sıkılmadan oynayabiliyoruz? Ama bu ''side-game'' diye tabir edilen kategoriye girdiği için sıkıldığın zaman gir, birkaç saat oyna ve çık mantığında bir oyun. Ancak kötü yanları da yok değil. İlk olarak sistemin yeteri kadar iyi değilse aldığın performanstan pek de mutlu kalmayabilirsin, şahsen 1080 ile Ultra'da 90 FPS alıyorum o da son gelen güncellemelerle birlikte geliştirilen optimizasyonla alakalı. İkinci konu ve canımı en çok sıkan nokta ise hilelerin önüne geçilememesi, hile kullanan oyunculara karşı öldüğün sürece oyundan daha da soğumaya devam edeceksin. Zaten son Steam incelemelerine bakacak olursak PUBG için pek de hayra alamet gözüktüğünü söylemem.

''Battle Royale'' tarzında bir oyuna başlamak istiyorum diyorsan Fortnite'ı öneririm. PUBG'ye göre daha detaylı ve yapımcı ekip tarafından getirilen güncellemelerle farklı oyun modları da sunuluyor oyuncuların önüne. Buda daha zevkli kılıyor. Karikatürümsü grafiklere sahip olduğu için beğenmeyebilirsin ama şans tanımanı tavsiye ederim.

Paranı oyunu sıklıkla oynarsan maksimum 5 ayda oyunun parasını çıkarırsın. Oyunu da beğendiysen almaman için bir neden yok. Tabii sisteminin de güçlü olması gerek.

Tek başına oyun oynamaktan sıkılmıyorsan alma bence. Çünkü bir yerden sonra solo oynamak sıkıcı hale geliyor. 1-2 oyun atıp çıkıyorsun. Sonra ne diye 69 TL verdik bu oyuna oluyor. Arkadaş ortamı ile keyifli oluyor. Hem muhabbet ediyorsun hem ghostluyorsun. Bazen çok saçma buglar oluyor. Anlam veremiyorsun. Tilt olabiliyorsun. Sistemine göre tam performans alamıyorsun. Bir güncelleme ile her şey karışabiliyor. Yakın zamanda güzel yenilikler gelecek duyurusunu yaptılar. Gelişim için açık bir dünya var ve her şey aslında yapımcıda bitiyor. Önleri açık doğru hamleler yaparlarsa. İleride ne olur bilinmez ama Fortnite da merak edip oynadım. Daha cazip geldi bana. Ücretsiz olması da büyük bir artısı. Eğer denemediysen kesinlikle dene.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı