PUBG Alınır mı?

"Alınır mı" sorusunu kendine sor dostum. Oynarken zevk alacağını düşünüyor musun? Ya da alcağına değiceğini düşünüyor musun? O zaman al :) 2. Sorun hakkında bir fikrim yok ama umarım bilen birisi yanıtlar :)

Evet alınabilir, eğer ki arkadaş veya arkadaşlarınız var ise tadından yenmez gayet zevkli olur. Survivor pass ise Fortnite oynadın mı daha önce bilmiyorum oradaki savaş bileti mantığında. 100 seviye var ve her birinde farklı skin vs. ödüller oluyor. Kozmetik işine meraklı olanlara uygun, ben PUBG de açıkcası pek önem vermediğim için ilgimi çekmiyor.

Alınır fakat Survivor Pass bence gereksiz. Yorumlarını okudum ve o paraya değmez. Sonuç olarak oyunu oynayarak zevk alacaksın, itemin renkli olunca değil... Eğer arkadaşlarında varsa al yoksa sıkılırsın bu tarz oyunlara ilgin yoksa.

"Alınır mı" sorusunu kendine sor dostum. Oynarken zevk alacağını düşünüyor musun? Ya da alcağına değiceğini düşünüyor musun? O zaman al :) 2. Sorun hakkında bir fikrim yok ama umarım bilen birisi yanıtlar :)

Dostum bu arada, eğer Survivor Pass arkadaşların dediği gibi Skin tarzında bir şey ise, önce Pubg'yi al eğer istiyorsan. Bir süre oyna, oyunu öğren sana tavsiyem. Daha sonrasında ise bakarsın eğer beğeniyorsan Skin'leri alırsın. (not: Survivor Pass ne bilmiyorum, ama buradaki diğer 2 arkadaşın yazdığı gibi skin ile ilgili bir şey ise dediğim gibi yapmanı tavsiye ederim. Alıp almamak sana kalmış yani sonrasında da :))

O pass mass buınlar işin kozmetik boyutu. Gereksiz bana göre. Oyunda zaten bulunduğun ortama uyum sağlamak için biraz kamufle kıyafetler giymek gerek bence. Mesela çimende pusacaksan yeşil pantolon gri tişört gibi. Oyun zevkli hele arkadaşlarla aşırı aksiyon dolu dakikalar yaşayabilirsin. Ben tek giremiyorum çünkü biraz defansif oynadığımdan aniden bir mermi sesi gelince koltuktan fırlayabiliyorum. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı