Meagzz Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 290 Çözümler 2 1 Temmuz 2020 #11 Şu an PUBG'nin en kötü dönemi, oynayan oyuncu olmadığından dolayı bot bile getirdiler. Almanı tavsiye etmem.
Şu an PUBG'nin en kötü dönemi, oynayan oyuncu olmadığından dolayı bot bile getirdiler. Almanı tavsiye etmem.
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.284 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 1 Temmuz 2020 #12 PUBG Lite bence gayet güzel bir oyun. PUBG´yi almaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 1 Temmuz 2020 #13 detista dedi: PUBG Lite bence gayet güzel bir oyun. PUBG´yi almaya gerek olmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş doğru diyor. Hevesin varsa gir bununla at hevesini. Sonra almayacaksın zaten.
detista dedi: PUBG Lite bence gayet güzel bir oyun. PUBG´yi almaya gerek olmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş doğru diyor. Hevesin varsa gir bununla at hevesini. Sonra almayacaksın zaten.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 1 Temmuz 2020 #14 detista dedi: PUBG Lite bence gayet güzel bir oyun. PUBG´yi almaya gerek olmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında çok farklılar ama PUBG'ye alışkın olmayanların algılaması zor. Kişisel algılamayın. Oyun tecrübesi ile daha rahat algılanabiliyor.
detista dedi: PUBG Lite bence gayet güzel bir oyun. PUBG´yi almaya gerek olmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında çok farklılar ama PUBG'ye alışkın olmayanların algılaması zor. Kişisel algılamayın. Oyun tecrübesi ile daha rahat algılanabiliyor.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 1 Temmuz 2020 #15 akiyorm dedi: PUBG Lite'da sanırım bot varmış hep öyle diyorlardı. PUBG'de öyle bir şey söz konusu değil, Online gerçek oyuncularla oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Artık PC PUBG'e de bot eklendi. kaynak
akiyorm dedi: PUBG Lite'da sanırım bot varmış hep öyle diyorlardı. PUBG'de öyle bir şey söz konusu değil, Online gerçek oyuncularla oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Artık PC PUBG'e de bot eklendi. kaynak
GameSorry Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 5 1 Temmuz 2020 #16 Rainbow Six Siege oyna bence. Heves kırmak istemem ama PUBG pişmanlıktır.
B BayErhan Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 55 1 Temmuz 2020 #17 GameSorry dedi: Rainbow Six Siege oyna bence. Heves kırmak istemem ama PUBG pişmanlıktır. Genişletmek için tıkla... Zaten PUBG ile R6 alacaktım PUBG'den vazgeçtim.
GameSorry dedi: Rainbow Six Siege oyna bence. Heves kırmak istemem ama PUBG pişmanlıktır. Genişletmek için tıkla... Zaten PUBG ile R6 alacaktım PUBG'den vazgeçtim.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #18 akiyorm dedi: PUBG Lite'da sanırım bot varmış hep öyle diyorlardı. PUBG'de öyle bir şey söz konusu değil, online gerçek oyuncularla oynanıyor. Genişletmek için tıkla... PUBG'ye bot güncellemesi geldi hocam.
akiyorm dedi: PUBG Lite'da sanırım bot varmış hep öyle diyorlardı. PUBG'de öyle bir şey söz konusu değil, online gerçek oyuncularla oynanıyor. Genişletmek için tıkla... PUBG'ye bot güncellemesi geldi hocam.
anil1906 Kilopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 557 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #19 PUBG’nin maç bulmasi acilmasi vs cok zaman aliyor en az 5 dakika maca girene kadar bekliyorsun daha sonra 20 dakika sagda solda dolasiyorsun derken biri geliyor vuruyor. PUBG yerine Apex Legends daha iyi o konuda ucretsiz zaten.
PUBG’nin maç bulmasi acilmasi vs cok zaman aliyor en az 5 dakika maca girene kadar bekliyorsun daha sonra 20 dakika sagda solda dolasiyorsun derken biri geliyor vuruyor. PUBG yerine Apex Legends daha iyi o konuda ucretsiz zaten.
Sgt. Ghost Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 713 Çözümler 4 1 Temmuz 2020 #20 Aldım 1 saat oynayıp iade ettim. Bence alınmaz.