PUBG Alınmaya Değer mi?

PUBG bence çok güzel bir oyun ve daha yıllarca bu klasmandaki en çok tercih edilen oyun olarak kalmaya devam edecektir. Bu tarz oyunları oynayan birisi isen pişman olacağını sanmıyorum zaten. Fiyat konusuna gelecek olursan evet biraz arttı ama değer mi dersen, o senin ne kadar oynadığına kalmış derim ben;)

RX 570 ekran kartım var yani oyunu rahatça oynayabilirim. 87 TL biraz fazla geliyor, değer mi sizce?
Kesinlikle değer ben bir ay önce felan aldım bence çok eğlenceli. Fakat o fiyat gerçekten fazla extra indirimle satan sitelere bak bence mesela ben https://epinevreni.com buradan aldım sende alabilirsin öneririm düzenli alışveriş yapıyorum.

Evet değer. Bence halen en kaliteli battle royal oyunu, sizi üzmez. Yanlız, arkadaş ya da takımınız varsa oyundan tam anlamda keyif alıyorsunuz, solo olarak bir süre sonra sıkabiliyor. Takım ya da arkadaş bulmak lazım.

Evet değer. Bence halen en kaliteli battle royal oyunu, sizi üzmez. Yanlız, arkadaş ya da takımınız varsa oyundan tam anlamda keyif alıyorsunuz, solo olarak bir süre sonra sıkabiliyor. Takım ya da arkadaş bulmak lazım.
Valla bence solo daha iyi ya. Kafa rahat. Çekerim emaneti, dağıtırım adaleti gibi oynayabiliyorsun:)

Arkadaşım videoyu izle kendin karar ver. Başkaları oynamayacak senin yerine. Minecraft oynayıp bundan zevk alanlar var. Herkesin zevki bir değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı