PUBG Alınmaya Değer mi?

blademasterkayle

Hectopat
Daha fazla  
RX 570 ekran kartım var yani oyunu rahatça oynayabilirim. 87 TL biraz fazla geliyor, değer mi sizce?

PUBG bence çok güzel bir oyun ve daha yıllarca bu klasmandaki en çok tercih edilen oyun olarak kalmaya devam edecektir. Bu tarz oyunları oynayan birisi isen pişman olacağını sanmıyorum zaten. Fiyat konusuna gelecek olursan evet biraz arttı ama değer mi dersen, o senin ne kadar oynadığına kalmış derim ben

kardeş değer mi sorusu biraz göreceli kalıyor. Bi sigaraya 13tl veren kişiler var 7 günlük sigara parası yapıyor. sen bu oyunu alsan zaten en kötü 1-2 ay oynarsın o yüzden oynamak istiyosan al bence ama yine de sana kalmıs

RX 570 ekran kartım var yani oyunu rahatça oynayabilirim. 87 TL biraz fazla geliyor, değer mi sizce?
Kesinlikle değer ben bir ay önce felan aldım bence çok eğlenceli. Fakat o fiyat gerçekten fazla extra indirimle satan sitelere bak bence mesela ben https://epinevreni.com buradan aldım sende alabilirsin öneririm düzenli alışveriş yapıyorum.

Evet değer. Bence halen en kaliteli battle royal oyunu, sizi üzmez. Yanlız, arkadaş ya da takımınız varsa oyundan tam anlamda keyif alıyorsunuz, solo olarak bir süre sonra sıkabiliyor. Takım ya da arkadaş bulmak lazım.

Valla bence solo daha iyi ya. Kafa rahat. Çekerim emaneti, dağıtırım adaleti gibi oynayabiliyorsun

Arkadaşım videoyu izle kendin karar ver. Başkaları oynamayacak senin yerine. Minecraft oynayıp bundan zevk alanlar var. Herkesin zevki bir değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…