PUBG Alınmaya Değer mi?

blademasterkayle

Hectopat
Daha fazla  
RX 570 ekran kartım var yani oyunu rahatça oynayabilirim. 87 TL biraz fazla geliyor, değer mi sizce?

3 oyunu da oynadım ve sadece Apex Legends'i beğendim. Fortnite'da herkes müteahhit olmuş birden gökdelen dikiyorlar neredeyse. PUBG ise silah mekaniğini, ateş etmeyi sevmedim.

Bu siteler tavsiye edilmez, en güvenilir site Steam'dir.

3 oyunu da oynadım ve sadece Apex Legends'i beğendim. Fortnite'da herkes müteahhit olmuş birden gökdelen dikiyorlar neredeyse. PUBG ise silah mekaniğini, ateş etmeyi sevmedim.
İlk 3 hafta rahat bir oyun oynayamazsınız Fortnite içerisinde. Daha sonradan alışmaya başladım ben. Şimdi de çok iyi sayılmam ama az buçuk yapı yapıyorum. Oyun müteahhit yetiştiriyor fena mı?

Yorumda PUBG'ye en eğlencelisi denmiş şaka gibi. Kasvet dolu kasıntı bir oyun. Burada eğlence kelimesini kullanacaksak Fortnite daha eğlence ağırlıklıdır.

Bana soracak olursan PUBG'ye 80 TL vereceğine Apex Legends oyna derim. Ne zaman bu PUBG furyası bitecek merak ediyorum. Haberlerde bile karşımda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…