3 oyunu da oynadım ve sadece Apex Legends'i beğendim. Fortnite'da herkes müteahhit olmuş birden gökdelen dikiyorlar neredeyse. PUBG ise silah mekaniğini, ateş etmeyi sevmedim.
Kesinlikle değer ben bir ay önce felan aldım bence çok eğlenceli. Fakat o fiyat gerçekten fazla extra indirimle satan sitelere bak bence mesela ben https://epinevreni.com buradan aldım sende alabilirsin öneririm düzenli alışveriş yapıyorum.
Tabi en güvenilir steam de ben istedim kestikleri faturayı scanner'da taratıp gönderdiler ne gibi bir sorun olabilir ki oyun benim hesabıma geldi sıkıntısız oynuyorum.
O siteyi bilmiyorum ama Steam dışındaki siteler güvenilmez demek yanlış. Durmaplay, Bursagb gibi siteler gayet de güvenilir mesela. Birkaç oyunumu Durmaplay'den almıştım ben.
3 oyunu da oynadım ve sadece Apex Legends'i beğendim. Fortnite'da herkes müteahhit olmuş birden gökdelen dikiyorlar neredeyse. PUBG ise silah mekaniğini, ateş etmeyi sevmedim.
İlk 3 hafta rahat bir oyun oynayamazsınız Fortnite içerisinde. Daha sonradan alışmaya başladım ben. Şimdi de çok iyi sayılmam ama az buçuk yapı yapıyorum. Oyun müteahhit yetiştiriyor fena mı?
Yorumda PUBG'ye en eğlencelisi denmiş şaka gibi. Kasvet dolu kasıntı bir oyun. Burada eğlence kelimesini kullanacaksak Fortnite daha eğlence ağırlıklıdır.
Bana soracak olursan PUBG'ye 80 TL vereceğine Apex Legends oyna derim. Ne zaman bu PUBG furyası bitecek merak ediyorum. Haberlerde bile karşımda.