X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 3 Eylül 2020 #1 Merhaba, PUBG hesabım Google Play’e bağlı. iOS’a aktarmanın bir yolu var mıdır?
burakdudoglu Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Tasarımcı 3 Eylül 2020 #2 Tam bilmemekle beraber PUBG nin kendi hesabımı olduğunu düşünürsek mail adresine bağlıdır. Uygulamayı orada açtığında kişisel bilgilerinle sorun aynı şekilde devam edeceksin diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Tam bilmemekle beraber PUBG nin kendi hesabımı olduğunu düşünürsek mail adresine bağlıdır. Uygulamayı orada açtığında kişisel bilgilerinle sorun aynı şekilde devam edeceksin diye düşünüyorum.
K Krieger Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 46 3 Eylül 2020 #3 Tahminimce Google Play hesabınızdan çıkarıp Twitter vb. bağlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
B beyzaklm Femtopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Aralık 2020 #4 Xscape dedi: Merhaba, PUBG hesabım Google Play’e bağlı. iOS’a aktarmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben de bu soruya cevap arıyorum. :'( Artı 0 Eksi
Xscape dedi: Merhaba, PUBG hesabım Google Play’e bağlı. iOS’a aktarmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben de bu soruya cevap arıyorum. :'(