PUBG anlık ping ve FPS düşmesi

Groxy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı 2 ay oldu alalı ilk zamanlarda böyle bir sorun yoktu sonradan oldu. Ben de sürücü eksik diye driver pack indirdim sürücüleri guncelledim ama sadece internet sürücüsü bir de achi SATA kontrolünü guncelledim. Bu program güvensiz biliyorum ama iş işten geçmişti sonra sıfırdan temiz kurulum yaptım. Her şeyi elle guncelledim anakartın sitesinden her şeyi güncelledim ekran kartını guncelledim. GeForce Experience'den ama halen drop yiyor BIOS da güncel.

PC şu şekilde;

R5 2600
ASUS TUF B450 Plus Gaming
G. Skill orman kamuflaj 8GB 3000 MHz CL16
Zotac AMP Edition GTX 1060 6 GB
Xigmatek astro 650W 80+ Plus kasanın hava sirkülasyonu çok iyi
İşletim sistemi:
Windows 10 Pro FreeDOS
Mönitor LG 18, 5 inç dönüştürücü ile bağlıyorum ekran kartını hdmı üzerinden

Mouse ve fare'den dolayı da olduğunu düşündüm bir ara çünkü drop yediğim her zaman elim bir tuşun Üstünde basılı oluyor elimi çektiğim zaman bazen geçiyor bazen de drop yediğimde PUBG de ağ gecikmesi algılandı diyor.

Alt yapım yok ADSL alıyorum dowlaod 13 MBS uploud 0, 700 kb.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim eksiğimiz varsa belirtiniz.

Ayriyeten akşam eve geçersen Aida 64'den rapor hazırladım onu da atarım MSI after burner ile foto da atacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama olarak SSD mi HDD mi kullanıyorsunuz. Gerçi PC yeni demişsiniz. Bazen HDD arızaları dada bu durum yasanabiliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı