PUBG Anlık Takılmalar

ickiliydifalan

Centipat
Merhaba arkadaşlar , biliyorum daha önce açıldı bu başlık ile ama benim sorun biraz farklı. Ne kadar uğraşsam halledemedim (Nvdia denetim masası ayarları , oyun içi ayarlar dahil). PUBG SSD’ye kurulu , RAM 8GB fakat arkadaşımda aynı özellikler aynı ayarlar sıfır takılma. Ne yapmam gerekli arkadaşlar?

RAM yetmiyor. Arkadaşın bir şekilde sistemin RAM kullanımını azaltmış. Sen de azaltmalısın aslında ısı sorunu da olabilir çünkü MSI Afterburner fotosu yok elimizde ama benim tahminim RAM drobu oluyor.

Arama kısmına bildirim yaz oradan bildirim ve eylem ayarlarından kullanmadıklarını kapat.

Arkadaşınla birebir aynı sisteme mi sahipsin? Sana şu kadarını söyleyeyim 2x8 dual yap yakın zamanda özellikle Ryzen işlemcilerde büyük performans artışı sağlıyor. Bende 8 GB RAM varken BFV de drop yiyordum şu an dual 16 yaptım bir sorun kalmadı. 16 yapsan da drop yiyebilirsin çünkü PUBG nin genelinde zaten drop söz konusu,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
0.40 ve 0.50 arasına dikkat et 124 den 104 e düşen bir FPS sonrası küçük bir drop yiyor. Yayıncı adam iyi bir sisteme sahip fakat durum bu.

MSI Afterburner programı kurulu ben de dostum nasıl bir foto atmamı istersin atabilirim. Ve başka bir konuda "Mem Reduct" programının ismi verilmiş oyun için RAM gereksinimini düşürüyormuş. Konu sahibide olumlu yanıt vermiş. Ne yapmamı önerirsiniz ? Bugün RAM alacaktım ama son kez bir sorayım dedim bilgili arkadaşlara.
Teşekkürler dostum sana sorum şu olacak , benim RAM Gskill Ripjaws başka bir marka aynı CL ve Mhz oranında alsam olur mu yani markalar arası sıkıntı çeker miyim ? ve arkadaşın kullandığı program nedir RAM ve FPS bilgisi veren ? şimdiden teşekkürler...

Son güncellemeden sonra oyunda takılmalar mevcut. Çok nadir oluyor ama oluyor yani. Sistemimde R5 2600,RTX 2060, 16 GB RAM, SSD mevcut.

RAM 2x16 yap sorunun büyük ölçüde düzelir ama tamamen geçmez bendede oluyor bazen takılmalar oyunun kendisi ile alakalı. Oyun içi ayarlarınıda kendin ayarla kenar yumuşatma ve dokuyu orta yap diğer herşeyi çok düşük yap.

Takılmalar bende de oluyordu. 8 GB RAM vardı bilgisayarda. Bir 8 GB daha aldım 2x8 oldu. Bakalım düzelmeler olacak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…