Çözüldü PUBG anti-cheat hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Nyarlathoteph

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi Cyborg 15 A12vf-077xtr
Lenovo Legion r25i-30
Logitech G 305 Lightspeed
Aula F87 Pro
Asus Rog Pelta
Oyunum birdenbire hata verip kapanmaya başladı. Steam üstünden dosyaları defalarca kontrol etsem de Windows güvenlik duvarını kapatsam da(başka bir antivirüs programı yok) düzelmedi.

IMG-20241125-WA0043.jpg

Çözüm
Mobil veriden kaynaklı anti-cheat hatası alanlar müşteri hizmetlerini arayarak ağ şebekelerini sıfırlatmaları gerekiyor. Bende bu şekilde düzeldi.
Bunu dener misin?

Oyunu aç>görev yöneticisini aç>zksvc.exe'yi bulup dosya konumunu aç>pubg ve Steam'i kapat>zksvc'yi sil>steam'i açıp oyuna gir.

Şu an PC bakamıyorum yarın yahut yarından sonra tekrar deneyeceğim, umarım düzelir artık.

Bunu dener misin?

Oyunu aç>Görev Yöneticisini aç>zksvc.exe'yi bulup dosya konumunu aç>PUBG ve Steam'i kapat>Zksvc'yi sil>Steam'i açıp oyuna gir.
Dediğinizi denedim tekrar oyundan atıyor. Kontrol ettim zksvc.exe'yi silmeme rağmen steamı oyunu tekrardan başlatınca tekrardan geri geliyor.

Son düzenleme:
W+r > %commonprogramfiles% > PUBG > uninstaller.exe çalıştırıp daha sonra oyuna girmeyi dener misin?

uninstaller.exe oyunu silmez mi? Bu arada oyunu komple sildim. Geri yükleyince tekrar deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O oyun için değil oyunun anti-cheat'i zakynthos içindi. Oyunu silmeden önce bu yöntemi deneseydin keşke.

Tekrar yükledim. Gene aynı. Ama şöyle bir şey var. Modem Wi-Fi'den bağlandığım zaman bir sıkıntı yokken mobil internetime bağlandığım zaman anti-cheat hatasını veriyor. Muhtemelen mobil internetimle alakalı olan bir sorun.

W+r > %commonprogramfiles% > PUBG > uninstaller.exe çalıştırıp daha sonra oyuna girmeyi dener misin?

zksvc.exe'yi silip uninstaller.exe'yi çalaıştırdıktan sonra oyuna tekrar girsem bile bu iki dosyayı tekrar açıyo/yüklüyor.

@Hlina ağ şebekesini sıfırladım. 1 saattir oyundayım atmadı. Düzelmiş olabilir. Duruma göre geri dönüş yaparım. İlgin için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
zksvc.exe'yi silip uninstaller.exe'yi çalaıştırdıktan sonra oyuna tekrar girsem bile bu iki dosyayı tekrar açıyo/yüklüyor.

Evet, anti-cheat'in bozulmuş olma ihtimaline karşı silip yüklüyorduk onları.

@Hlina ağ şebekesini sıfırladım. 1 saattir oyundayım atmadı. Düzelmiş olabilir. Duruma göre geri dönüş yaparım. İlgin için teşekkürler.

Rica ederim, çözülmüştür büyük ihtimal. İyi oyunlar :)

Mobil veriden kaynaklı anti-cheat hatası alanlar müşteri hizmetlerini arayarak ağ şebekelerini sıfırlatmaları gerekiyor. Bende bu şekilde düzeldi.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı